2777
2789

سلام دوستان من ی مدته اصن بخودم نمیرسم و نمیدونم چرا اینجور شدم اما خانم‌هایی ک بخودشون میرسن رو خیلی دوستدارم حالا ن ارایش غلیظ یا پیرسینگ و اینچیزا همونایی ک ۲شبم میری دم خونشون باز مرتبن اونارو میگم 

بخودم اومدم دیدم خیلی شلخته شدم و دیگ جذابیتی ندارم بنظر شما زیبایی چقدر در رفتار اجتماعی و دوستانه اهمیت داره ؟اخه دوستامم هزار بار بهم گفتن چرا اینجور شدی بخودت نمیرسی کمکم دور شدن ازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب بودن و آراسته بودن نشانه شخصیت هر آدمیه...آدمی که به خودش برسه پس به زندگی و شوهر و بچشم میرسه...برای مرتب بودن لازم به آرایش و اینا نیست موی تمیز و مرتب و سالم پوست سالم دندونای سالم مسواک زده لباسای تمیز و مرتب پوشیدن اتو کشیده شده...همینان واقعا لاززم به کار میچیده کردن نیست