2777
2789

به قدری ریزش دارم ک حد نداره

قبلا وقتی تمیز بود اصلا نمیریخت الان واویلااااا

ضخامتشون هم یه تاره موم وتوهوا بگیرم دیده نمیشه🤦‍♀️

مشکل هورمونی هم ندارم

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال ریزش موی شدید داشتم با آمپول بیوتن بپنتن خدارو شکر خیلی ریزشش کمتر شده.

خارجیشو گرفتم دو تا ۶ تاست.

البته دوستام ایرانیشو زدم اونا هم میگن خیلی خوب شده موهاشون.

قرص هیرتامین اصل هم عالیه.

شامپو خیلی تاثیر نداره، فقط اگر موهات چرب میشه حتنا شامپویز باشه جربی سر رو کامل پاک کنه.

من چند سال ریزش موی شدید داشتم با آمپول بیوتن بپنتن خدارو شکر خیلی ریزشش کمتر شده. خارجیشو گرفتم دو ...

آمپول و میزنن کجا🙄

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
نه نه شامپو قهوه مارک هسل

عزیزم قیمتش چنده؟

زدم تونت چون موجود نبود قیمت نداشت

ولی نظرات همه راضی بودن

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
شامپو سریتا برای جلوگیری از ریزش مو خوبه . خواهرم استفاده کردم منم میخوام بگیرم

خودم هم ۵سالی هست سریتا استفاده میکنم

بی تاثیر نیست

ولی برای من کافی نیست

آمپول و میزنن کجا🙄

از داروخانه ها باید بگیری آمپول بیوتن بپنتن.

بگو مال شرکت Actover رو می خوام ایرانیه ولی خوبه.

دو تا ۶ تاست.

۶ تا بیوتن ۶ تا بپنتن با ۶ تا سرنگ میگیری.

هفته ایی یدونه دوتاشو قاطی میکنن میزنن.

میشه ۶ هفته.

از داروخانه ها باید بگیری آمپول بیوتن بپنتن. بگو مال شرکت Actover رو می خوام ایرانیه ولی خوبه. دو ...

منظورم اینه میزنن ب کف سر یا تو عضله

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺