2777
2789
عنوان

کیا توی پریودی متوجه شدن باردارن

2144 بازدید | 18 پست

سلام کسی تو پریودی متوجه شده بارداره 

آیا بیبی چک هم گذاشتین و مثبت باشه

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی نبوده.

لک و خونریزی به دلیل هماتوم تو  بارداری بوده.

یعنی اون خونریزی اصلا مشخصات یک پریودی رو نداره که اول کم بعد زیاد و اخر هم کم و تو یک روز مشخص تموم بشه.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

منظورم اینکه کسی بوده بعد پنج روز از قاعدگیش بی بی چک بذاره و مشخص میشه بارداری یانه اینماه مردم زنده شدم از درد کمر دوهفته بعد سر وقت عادت شدم بعد الان یک حالتایی دارم ممکنه باردارباشم بعضی ها تا ماه اخر عادت میشن خب

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

منظورم اینکه کسی بوده بعد پنج روز از قاعدگیش بی بی چک بذاره و مشخص میشه بارداری یانه اینماه مردم زند ...

کی همچین چرتی گفته.

پریودی یعنی دیواره ی رحم ریزش پیدا میکنه.

بعد به نظرت جنین و ساک حاملگی سر جاشون  میونن ؟

یک بار گفتم..اونی که شنیدی لک و خونریزی بارداری به دلیل لخته ی پشت حفته

وقتی سر وقت پریود شدی و پریودت مثل همیشه بوده، چرا باید باردار باشی؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ببخشید با اجازه استاتر میشه یه سوال منم جواب بدین

بفرما عزیزم

من وقتی دختر بزرگمو باردار بودم دوماه پشت سر هم هر ماه ۶ روز حالت عادی پریود میشدم یه روز دیدم حالت تهوع زردی بالا آوردم اصلا فکر نمی کردم باردار باشم چون منتظر بارداری بودم رفتم آزمایش دادم و مثبت بود بعد اون ماه دیگه پریودی قطع شد 

بفرما عزیزم

من از مقعد رابطه داشتم  و منی ریخته شد داخل

بعد یه هفته نامزدم فقط ببخشید دستشو کرد یکم تو واژنم و شبش خوابیدم صبحش لکه های قهوه ای اومده بود میشه بگین نشانه چیه