2777
2789

سلام دلم خیلی شکسته خیلی تو عقد باردار شدم ناخواسته شوهرمو و خانوادش گفتن باید سقط کنی ما شرایطشو نداریم بخوایم خونه بخریم و عروسی بگیریم خانواده من گفتن ک سقط نکنین گناهه به راحتی سقط نمیشه ما هیچکاری نمیکنیم مسئولیت پا تو و خانوادت اگر یه تار مو از سر بچمون کم بشه خود دانید و بحثشون بالا گرفت با شوهرم  شوهرمم ول کرد رفت گفت بمون بچه رو بزرگ کن من از شماها بدترم بعد سه روز یه نفرو اورد قرص گذاشت که سقط بشه ولی سقط نشد  اول گفتن رشد کرده ولی امروز گفتن باید کورتاژ کنی مرده تا دوهفته همش فوش میداد که خانواده فلان فلانت و...  که یه روز خیلی فوش میداد به مادرش پیام دادم که به مسرت بگو دهنشو ببنده به  مادر من فوش بده برمیگرده به خودت به پدرم فوش بده برمیگرده به پدر خودش اونم گفت اشغال تر از خودت نیس همنشینی با تو روش اثر کرده منم گفتم معلومه از پیامایی که  به برادرشوهرت و شوهرت میدادی خبر دادم معلومه تربیت از کی یاد گرفته پیام داد ک برو گندی زدی جمع کن و اینا دیگه جوابش ندادم بعد به شوهرم گفتم من دیگه سقطش نمیکنم اونم گفت ناقص میشه بعد دو هفته  اومد گفت وقت گرفتم پیش یه دکتر رفتیم بعدم حرف زدیم ولی سرد بودیم ولی خب در ارتباط بودیم کلا احوالی میپرسید یه روز درمیون میرفتم ازمایش خودم پنجشنبه ای شوهرم اومد رفتیم دفترچه بیمه درست کنیم بعد رفتیم بیرون تا شب حرف زدیم اون گفت ادم یه وقتایی اشتباه میکنه و اینا منم چیزی نگفتم جمعه ام بردتم سرم زدم بعد همون موقع مادرشوهرم پیام داده اسکرینشو میزارم ولی تو مسدودیا بود من ندیده بودمش امروز رفتم دکتر گفت کورتاژ باید بکنی بعد یهویی رفتم تو پیامای مسدود شده دیدم چه پیامی داده خیلی دلم شکست اخه من چیکارش کردم دو هفته از اون پیامای اول گذشته بود  که دوباره پیام داده به شوهرمم گفتم دیگه یه لحظه ام باهات زندگی نمیکنم گفت تقصیر من چیه گفتم تو ادم بی عرضه و بی مسئولیتی هستی دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم و بلاکش کردم  چرا خدا تقاصشونو نمیده بچمو ازم گرفتن حالا بهم بد میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارد این زندگی بشی هر ساعتت اگر گریه نباسه . مطمین باش هر روزت گریه ست. نرد اگر پشت زنش نباشه . اون زندگی هیچه. برو درخواست طلاق بده و مهریه بگیر . در هیچ شرایط عروسی نکن . فعلا نرفای خانواده ات پشتتن . بعد ک بری ممکنه اونهام از ترس ابرو دیگه حمایتت نکنن . 

عزیزم مشکل این بود ک خانواده رو در جریان گذاشتید وقتی شوهرت نمیخاست بچه رو همون اول بین خودتون حل می ...

شوهرم گفت بگو که ببرنت دکتر من نمیرسم نمیتونم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی به نظرم بیشتر مقصر همسرت هست بالاخره بچه از هوا تشکیل نشده که. باید مسیولیت کارش رو می پذیرفت اونوقت اینجوری نمیشد حداقل حرمت ها از بین نمی رفت

الان هم ایشون اگه محکم نباشه در طول زندگی به مشکل میخوری

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
وارد این زندگی بشی هر ساعتت اگر گریه نباسه . مطمین باش هر روزت گریه ست. نرد اگر پشت زنش نباشه . اون ...

خانوادم وقتی فوش میداد گفتن دیگه زندگی نکن الان که گفتم اینجور پیامی داده  به بابام گفتم دیگه باهاش زندگی نمیکنم گفت من دیگه خودم نمیزارم با اینا زندگی کنی 

گلم حتما پیش یک مشاور برو راهنماییت کنه حقیقتا که نیازه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
شوهرم گفت بگو که ببرنت دکتر من نمیرسم نمیتونم 

عزیزم منم  عقدم همچین اتفاقی افتاد برامون هیچ کس نفهمید  جز من و شوهررفتم دکتر زنان ازش سوال پرسیدم و مرکز معتبر بهم معرفی کرد شوهرم هزینش داد و خب ب خیر گذشت چون ما خانواده هامون خیلی مذهبی هستن و ایراد میگیرن

گلم حتما پیش یک مشاور برو راهنماییت کنه حقیقتا که نیازه

ممنون واقعا اوضاع روحیم خراب بود دیگه این پیامم دیدم بدتر واقعا بخاطر بخت بدم دارم زجه میزنم

خانوادم وقتی فوش میداد گفتن دیگه زندگی نکن الان که گفتم اینجور پیامی داده  به بابام گفتم دیگه ب ...

همین درسته بزار برن یکیو پیدا کنن در شان و لیاقت خودشون . خداهم جواب اون بچه ی سقط شده رو ازشون میگیره . بی مکافات نمیمونن 

عزیزم منم  عقدم همچین اتفاقی افتاد برامون هیچ کس نفهمید  جز من و شوهررفتم دکتر زنان ازش سو ...

شوهرت پشتت بود من شوهرم همون موقعی میبردتم ازمایش اول که ببینم مثبته یا ن صدهزارتا غر زد که ذاتت خرابه چرا نمیگی اونا ببرنت من خسته مونده باید تو رو ببرم 

همین درسته بزار برن یکیو پیدا کنن در شان و لیاقت خودشون . خداهم جواب اون بچه ی سقط شده رو ازشون میگی ...

امیدوارم تقاص پس بدن من واقعا خیلی تو این یه ماهه زجر کشیدم که به سرعت وزن کم کردم هنوز طلبکارن