2777
2789

بچه ها بیایین تعریف کنم شما بگین من چه غلطی کنم

نمیدونم دوسش دارم یا نه 

نمیدونم دوسم داره یا نه

قضیه ازین قراره کهبچه ها ببخشید یکم طولانیه ولی چی میشه کمکم کنین

منو ی پسری باهم تو مجازی اشنا شدیم ب قصد ازدواج بعد ها مامانم اینا فهمیدن ازم خواسن تموم کنم دعوام کردن چون این چیزارو بد میدونن و من کات نکردم هیچ رابطه مون جدی تر شد یعنی حضوری همو دیدیم بار ها بعد اخرش دیگه مامانم گف بیاد بامن حرف بزنه ولی بابام نمیدونس اومدن حرفاشونو زدن و مامان شرایط ازدواجمونو تقریبی بهش گفتو قبول کرد

رابطه مون خیلی خوب بود یعنی من فک میکردم که دیگه رسما زنشم ولی اسمش تو شناسنامم نیس هنوز

خیلی باهم خوب بودیمماا خیلی

رابطه مون عالی بود

و..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی نمیتونس بیاد خاستگاری کار و پول نداش خانوادشم چندان درتوانشون نبود پشتش باشن

ک از طرفی هم رسممون فرق میکرد ما رسم داریم ۵ قلم از جهازو مرد بخره ولی اونا ندارن با این حال من بهش میگفتم عب نداره طلا نمیخرم نقره میگیرم ولی میگف نه برات طلا میخرم اونارم میخرم نمیذارم کم داشته باشی

همه چی خوب بود ولی فامیلا هی بمن گفتن ک بگو بیاد بگو بیاد اخرش مامانم فوت کرد و نتونس پشتم باشه و جواب بقیه رو بده منم مجبور شدم بگم بیاد

گفتم حالا یکاری جور کن بیا بعد ارتقا میدیم خودمونو همینطوری نمیمونیم حتی برام لباسم نشد نمیخرم تا ب ی جایی برسیم نیومد که نیومد

گف نمتونم بیام هرجور گفتم طلاهامو دزدکی بفروشم نذاش گفتم از فامیلا قرض بگیرم گف نه گفتم وام گف نه گفتم ی موتور بخر پیک کار کن رف گف قسطی گرونه

هرچی گفتم قبول نکرد ک بیاد اخرم اونقد خاهش کردم برگش گف من تلاشمو میکنم خاستگار خوب داشتی برو

ولی بعد اینکه مثلا کات کردیم اصلا سراغی ازم نگرف ولی من گاها پیگیرش بودم و پیام دادم من بهش گفتم حداقل زنگ بزنن مامانش باباش داداشش ب خانوادم بگن ک قراره بیاد زمان لازم داره گف زنگم نمیزنن هیچ کاری نکرد بعد رپبگم که رابطه مون تقریبا ۳ سال نشد ولی میگف مثلا شاید من تا سه سال دیگم نتونم بیام خاستگاری گفتم خب مطمئنم کن ب خانوادم بگو مطمئن شن ازت من چطور صبر کنم یهو بعد ۱۰ سال بگی نمیخامت و من بمونم با خاستگارای خوبی که بخاطرت رد کردم؟ جوابی نداد گف من تضمینی ندارم 

اخه ی خاستگار داشتم ۵ ماه تمام ازم خاستگاری کرد و رد دادم بهش بخاطر این پسره من هرکاری کردم بیاد نیومد منم ازش دلخور شدم ولی الانم از خودم ناراحتم ک شاید باید براش صبر میکردم و شرایطشو درک میکردم شاید بخاطر بد اخلاقی کردنام دیگه دوسم ندار شایدم ک کلا دوس نداره نمیدونم الان چمه

دوس داشتم آخر رابطه ام ب ی جایی برسه ک نرسید

الان نمیدونم مشکل از من بوده یا ازون 

این کات خوب بوده فراموشش کنم یا برم بهش بگم دنبال کار میگردی منتظرتما؟

میخوابم اگ بزاری بهت بگیم چ غلطی بکنی

وا چه طرز حرف زدنه😐

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

اینم بگم ک یجاهایی بد رفتاری کردم و اجازه یسری کارارو ندادم مثل شکاک بودن و اجازه سیگار و این چیزا ندادن

راسی اسمم رو هنوز از نام کاربری تلگرامش برنداشته

نمیدونم هدفش چیه دوسم داره یا نه

فراموشش کنم یا نه

😐😐نظرتون چیه حالا

اخه ی خاستگار داشتم ۵ ماه تمام ازم خاستگاری کرد و رد دادم بهش بخاطر این پسره من هرکاری کردم بیاد نیو ...

بهتدین کار کردی کات کردی خودتو نجات دادی خوشحال باش

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉