2777
2789

رد خور نداره توروخدا حاجت روا بشین

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر برای مرده های بدوارث و بی وارث

مرده هایی که کسی رو ندارن بعد مرگ براشون خیرات کنه و فاتحه بخونه

غذا دادن به حیوونا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

سلام

استارتر این تاپیک رو از صفحه اول بخون

من با خوندن هرصفحه اش اشک ریختم و امیدوار شدم و توسل کردم برای شفاء مامانم

عزیزم خوندی و دلت شکست و چشمات بارونی شد همه مریضا رو دعا کن😢

الهی حاجت بگیری...الهی آمین یا رب العالمین❣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/360790/معجزات-امام-رضا-ص

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

چله ایت الله حق شناس انجام بده  عزیزم معجزه زندگی من این چله ردخورنداره من وجود بچمومدیون امام حسینم  بچم۳سالشع ازبچگی گفتن زنده نمیمونه سرطان داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما موند ۶ماه پیش حالش خیلی بد بود قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره  به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای دخترم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش کلی مواد غذایی گرفنم بردم براش ۲۰۰هم گذاشتم تو پاکت دادم بهش هنوز که هنوزه باورم نمیشه واین معجزه ای بود ک توزندگیم دیدم

چله ایت الله حق شناس انجام بده  عزیزم معجزه زندگی من این چله ردخورنداره من وجود بچمومدیون امام ...

سلام خوبین راستش من انقدری دسترسی ندارم گوشیم هم گرفتن میشه بگین دعام کنن بین اول تا سوم بشم معدلم بالا بشه حالم خوب بشه من ۴۰۰ صلوات واسشون میفرستم شایدم قبول نکن اما مرسی از حرفاتون این چله چجوریه

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سلام استارتر این تاپیک رو از صفحه اول بخون من با خوندن هرصفحه اش اشک ریختم و امیدوار شدم و توسل کر ...

چشم ممنونم قشنگم