2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از بچه های دبیرستامون رفته مهندسی پزشکی ، کلی کلاس میذاشت و حس خفن بودن داشت و جررررر داد خودش رو فوق لیسانسش رو گرفت 

الان تو یه ارایشگاه صندلی اجاره کرده فیبروز ابرو میزنه 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

یکی از بچه های دبیرستامون رفته مهندسی پزشکی ، کلی کلاس میذاشت و حس خفن بودن داشت و جررررر داد خودش ر ...

نگووو😂😂😂

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
فقط شنیدم طرح اختیاری داره تو بیمارستان ما تجهیزات خراب میشه میان یه نگاه میندازن پرستیژ خوبی داره

راجع به حقوقش چیزی  میدونی؟

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
یکی از بچه های دبیرستامون رفته مهندسی پزشکی ، کلی کلاس میذاشت و حس خفن بودن داشت و جررررر داد خودش ر ...

هم خنده داره هم گریه 😑

نگووو😂😂😂

به قران ، تازه ابرو ها رو هم گند میزنه تا به تا تتو میزنه 

مشتری هاش دعوا دارن باهاش

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

به قران ، تازه ابرو ها رو هم گند میزنه تا به تا تتو میزنه  مشتری هاش دعوا دارن باهاش

وای سرنوشت من نباشه😂😂😂 

منم می‌خوام تغییر رشته بدم برم مهندسی پزشکی از طرفی رویای آرایشگری دارم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
وای سرنوشت من نباشه😂😂😂  منم می‌خوام تغییر رشته بدم برم مهندسی پزشکی از طرفی رویای آرایشگری ...

تو راجع بهش تحقیقی کردی ؟ چیزی ازش میدونی بگو

تو راجع بهش تحقیقی کردی ؟ چیزی ازش میدونی بگو

من با دانشجو های این رشته صحبت کردم گفتن ترکیبی از مهندسی و پزشکیه (که خب خودم میدونستم 😂) 

و اینکه بازار کار داره ولی باید جنم داشته باشی 

گفتن درساشم خوبه خیلی سخت نیست خیلی هم آسون نیست 

و همه هم معدلا بالااا مثلا ۱۷ 

میشه بپرسم معدل کتبی خواهرت چند بوده؟