2777
2789
عنوان

شوهر دخترعمه ام بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش همه چى تقصير تو ميشه و تو فاميل انگشت نما ميشي

بنظرم جواب نده ديگه يا حداقل دخترعمتو درجريان بزار

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

سوال اینجاست اون پیام میده شماچراجواب میدین؟؟

شوهردخترعمه چرا بایدبه شماپیام بده حالا هرچقدم که بگیم صمیمی باشین خانوادگی ولی درحد همون روابط خانوادگی باحضورهمسرش درسته لزومی نداره به شماپیام بده 

ندیدم اسی ..از اولم تو تاپیک بودم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

حالم بد شد چجوری انقدر راحت در دسترس همه هستید

دخترعمه ام چند باری شارژ نداشت از گوشی من زنگ زد،لطفا توی ادبیاتتون دقت داشته باشید😐

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...

من شوهر دوستم بهم پست های اینستاگرامی میفرستاد خوشم نمیومد تا یه بار پست نامربوط فرستاد همون پستو فرستادم برای دوستم و از صفحه دایرکتم که قبلا چرت و پرت فرستاده بود براش اسکرین گرفتم فرستادم

دوستم معذرت خواهی کرد ازم