2777
2789
عنوان

علائم فیبروم و پولیپ چیه??????

1108 بازدید | 17 پست

اونایی که فیبروم داشتن میشه بگین علامیش چیه‌??

چطوری درمان میشه?????

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی و درد شدید پریودی خواهرم داشت عمل کرد بچه دانیش کشید یکی دگم ازفامیلا داشت اونم عمل کرد منتها خوش خیم و بدخیم هس خوش خیم با قرص ال دی درمان میشه نشه عمل میکنن ولی خاهرمن مشکل دگم داشت ک کشید کلن ولی خوش خیم باشه عمل نمیکنن دارو میدن اونم قرص ال دی بخواهرم اول دادن نخورد رفت عمل کرد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خونریزی بین پریودی، تکرر ادرار، دل درد 

شما خودت داشتی?

درمانش فقط جراحیه???

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
خون ریزی  زیاد لخته های بزرگ درد‌زیاد حین پریودی پریودی  های سنگین و طولانی

من خونریزیم خیلی زیاد نیست

فقط درد شدید میگیرم طوری اصلا نمی تونم بخوابم . تهوع میگیرم

شما خودت داشتی? درمانش فقط جراحیه???

اره من دهانه‌ رحم داشتم چون بزرگ بود جراحی کردم و عملش سخت نیست صبح رفتم بیمارستان و ظهر مرخص شدم و مشکلی ام نبود

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
خونریزی و درد شدید پریودی خواهرم داشت عمل کرد بچه دانیش کشید یکی دگم ازفامیلا داشت اونم عمل کرد منته ...

یعنی کلن رحم و تخمدانش رو برداشت?

اره من دهانه‌ رحم داشتم چون بزرگ بود جراحی کردم و عملش سخت نیست صبح رفتم بیمارستان و ظهر مرخص شدم و ...

من فقط درد شدید دارم موقع پریود

دکتر گفت پولیپ داری؟ اندازه اش رو گفت؟

ن اصلا دکتر نرفتم

ولی الان ۶ ماهه که موقع پریود خیلی درد دارم اصلا نمیتونم بخوابم از درد