سلام دوستان
میخوام شروع کنم به کاری که خیلی وقته بهش فکر میکنم
دانشجو ام . رشته ام تربیت معلمی نیست .
توی مصاحبه رد شدم
یه چند نفر دانش آموز رو میخوام پیدا کنم
یه آموزشگاه هست کلاس ها رو کرایه میده با مبلغ ۲۰ تومن برای یک و نیم ساعت
مبلغ و هزینه کلاسها رو ۵۰ گفتم
میدونم خیلی کمه
اصلا قرار نیست میلیونر بشم با این کار
فقط میخوام بر ترس خودم غلبه کنم
میخوام حرف زدنم بهتر بشه
بهتره از جایی که روش تسلط و علم دارم شروع بشه
ریاضی ششم - هفتم و ...
اینطوری میتونم اعتماد به نفسی که شاید خیلی وقت پیش در من کشته شد و بعدش هم پایمال شد توسط حتی نزدیکان . اینطوری میتونم دوباره به دستش بیارم
من میتونم . مطمئنم میتونم .
امام علی گفته هر گاه از چیزی ترسیدی خود را در آن بیفکن .
حدیث هم تایید و تهییجم میکنه . من میرم جلو . پر قدرت میرم . مهم نیست بقیه چی بگن . مهم نیست کیا مخالفت کنن بگن تو نمیتونی . یا تو رشتت به این کارا نمیخوره . دیکه برام مهم نیست . به صدای قلبم گوش میکنم. به جلو نگاه میکنم . و محکم و دونه دونه قدم هام رو بر میدارم . ذهنم رو آزاد میذارم . آزاد از هر حرفی .
من ، میتونم . خدا پشتمه . اماما پشتمن . من تنها نیستم . من بی کس نیستم . با اینکه کسی دور و برم نیست . با اینکه کسی قبولم نداره . ولی خودم ، بدون کمک کسی . دستمو میذارم روی زانو هام و بلند میشم . من دوباره بلند میشم . اینو به خودم قول میدم . اگه شد ، میشم قهرمان زندگی خودم . اگه نشد ، لایق احترام از طرف خودم هستم و تا آخر عمر به خودم افتخار میکنم .
افتخار میکنم که بر خلاف جوونهای دیگه ، مغرور نیستم که رو در روی استادم بی ادبی کنم . افتخار میکنم عاشق و وابسته به کسی نیستم . معتاد نیستم . روانی و ضد اجتماعی نیستم . تو حرفهام نه از فحش استفاده میکنم و نه صدامو بلند میکنم . افتخار میکنم به خودم . که خدا رو هنوز حس میکنم .
خدایا ! کمکم کن . من میخوام دوباره بلند بشم ❤️