2777
2789

دیشب ک از سرکار برگشته بود خسته بود منم دوتا بچه مون بشدت اذیتم میکنن و شبا بیدارن و گریه میکنند بشدت بهونه گیر هستند اونم ب جای اینکه ۵دیقه بچه رو ساکت کنه ب خیالش نیست و حتی بهش فحشم میده منم گفتم تو ک هیچوقت نشد دو دیقه بچه رو برام ساکت کنی و از بس داد میزنی بچه ها رو روانی کردی ک تو خوابم جیغ میزنند ک شروع کرد به بلند کردن صداش وبچه هم بیشتر ترسید و اونم خیلی فحشم داد و تحقیرم کرد و....منم به بچه گفتم بیا بریم ک قیافه نحسشو میبینی گریه ات میگیره ک اومد با قدرت تمام زد توی سرم دفعه قبلشم زد توی سرم بعدشم هی میگفت دیگه نمیزارم گوشی داشته باشی دیگه نمیزارم بری جایی و...خدا ت روبکشه الهی تیکه تیکه بشی و....منم اعصابم خرد شد چادرمو برداشتم رفتم بیرون از خونه شب هم بود با دمپایی هم بودم شهر کوچیکی ک هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر با گوشت و استخونم و تک تک سلولام درکت میکنم 😔

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........