2777
2789
عنوان

بدترین خبر😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 51 پست

🤲🤲🤲🤲💚💚

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دوست عزیز قابل باشم براشون دعا میکنم.

فقط ی موضوعی ،

پدر من هم سرطان دستگاه گوارش دارند و شیراز تحت نظر دکتر نیک اقبالیان هستند.

اگر برای برادران مقدوره پیش دکتر نیک اقبالیان ویزیت بشوند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به حق حضرت فاطمه زهرا شفای عاجل پیدا کنن انشالله

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

این چله توسل به امام زمان هست آیه آخر سوره توبه رو بعد از نماز صبح ۶۴ بار میخونی بعد آیه ۲۹ سوره حدید رو ۳۴ بار نمیدونم یا ۳۵ بار میخونی دقیق یادم نیس یادداشت کردم شب میام عدد دقیقشو میگم الان یادداشتم پیشم نیس

بعد از ۴۰ روز روزه آخر ۵۴ صلوات هم میفرستی و روزه ۴۱ ام 

به ۴۱ نفر طعام میدی 

در طول چله گناه هم نباید بکنی پریود هم یه قرصی چیزی باید بخوری که پریود نشی که بعد از هر نماز صبح اونا رو بخونی 

شروع چله روزه جمعه هست

انشاالله شفا پیدا می‌کنه درخواست میدم قبول کن ی دعا نویس مجازی معرفی کنم معجزه میکنههه

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔