2777
2789

کنکوریم ۱۴۰۲ تیر ۱۹۲ روز مونده تا کنکور و تا الان جدی شروع نکردم هربار ی چیزی اومده و گند زده تو برنامه هام و ناامیدم از طرفی خانوادم اینقدر اذیتم میکنن و از سمتشون تحت فشارم و اصلا درک نمیکنن چقدر حالم بده  و رعایت نمیکنن همش میگن ما ک میدونیم تو پزشکی قبول نمیشی و تنها ارزوی من پزشکیه گاهی با خودم میگم هرچی قبولشم میزنم و میرم فقط از دستشون خلاصشم . دلم برا خودم میسوزه واقعا🙂 چیکار کنم! شاید واقعا حرفاشون درسته و من لیاقت هیچیو ندارم.

از الان شروع کنی هم میتونی برسی

ب شرطی و پایه ات قوی یاشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما لیاقت بهترین ها رو داری و قطعا با تلاش و پشتکار بهشون میرسی ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از نظر من بشین بخون خودتو به خودت ثابت کن نه مامان بابات 

خودت مهمی تو باید به خودت بگی من میتونم یه برنامه بچین سفت و سخت بشین درستو بخون جوری که همه شوکه شن از پشتکارو تلاشت

چون نظرم یه دنیا ارزش دارم اعلامش میکنم

ببین الان حداقل 18 سالته...یا 17...عاقل و بالغی و باید واقع بین رفتار کنی

یا از فردا شروع میکنی و دیگه ول نمیکنی که یا ممکنه قبول بشی یا نشی

یا که هر روز هی بهونه خانواده و فشار و.. بیاری و نخونی،اونوقت مطمئن باش قبول نمیشی

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

لیاقت شما بهترین و بالاترین چیز هاست ... نا امید نشید فقط و فقط شروع کنید و ادامه بدین ، منبع ، کلاس ، آزمون و ... خداروشکر این روز ها به صورت رایگان همه جا هست ، یک هفته وقت بذارین منبع ها ، برنامه ریزی ، آزمون و همه چیز رو انتخاب کنید بعد پر قدرت شروع کنید ، میتونین الان تمرکزتون فقط رو امتحاناتون باشه ، بهمن ماه شروع کنید

من خودم کنکوری بودم

واقعیت اینه شما بخوای درس بخونی هیچی جلوتو نمیگیره

من رتبه برتر میشناسم خونه شلوغ بود تو حموم درس میخوند

شما هم یه یک بار برای همیشه یا اراده کن یا ول کن.

خانواده ات هم میدونن نمیخونی واسه همین اینارو میگن

ولی پشیمون میشی

حالا ببین

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اصلا به حرف اطرافیان توجه نکن عزیزم

کی تعیین میکنه که تو لیاقت داری یا نه؟

اصلا چنین چیزی تعیین کردنی نیست

به هدفت فکر کن، به لحظه ای که اسمتو جزو قبولیا میبینی و از خوشحالی اشک میریزی، از دست آدمای منفی زندگیت خلاص میشی. از همین فردا برنامه بریز واسه خودت درس خوندنو شروع کن. ی مدت سختی بکشی و اذیت بکشی می ارزه به اینکه بعدش به آرزوت برسی و آزاد باشی. 

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)

سلام 

همچین فکری نکن جدی میگم من خودم دو سال پیش کنکور داشتم اینکه بگی فقط پزشکی یا... اشتباهه حرفای خانوادتم‌ اشتباهه من همه نمراتم عالی بود کنکورم نتیجش بد نبود پرستاری آوردم ولی نرفتم الآن اومدم خدمت و به واسطه همین سربازی یه سری راه درآمد و شغل بهم پیشنهاد شده که خیلی بهتر از پرستاریه. مهم اینه چی واست مقدر شده باشه اصلأ ذهن خودتو با این چیزای الکی درگیر نکن،همه تلاشتو بکن بقیشم خدا کریمه امیدوارم متوجه منظورم شده باشی برات آرزوی موفقیت دارم:))))

ببین فقط بخون خلاص شو و یه رشته خوب قبول شو 

پزشکی از دور قشنگه ، ارزش نداره بع خاطرش انقد اذیت بشی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)