2777
2789
عنوان

لباس پفی بپوشی برای مراسم یکی دیگه زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 53 پست

بنظرم از شوهرت بپرس. اون نظر خانواده و فامیلاشو بیشتر میدونه. که اگه بپوشی بعدا واست حرف در میارن یا نه.

ولی اگه شوهرت اوکی بود بپوش مشکلی نداره سفید هم که نیست

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

مم به شخصه تو سلیقه نیست لباس پفی... ولی خب تو فامیل ما بدشون میاد

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عروسی خودم یه نفر سفید پوشیده بود و حتی تاج هم گذاشته بود ولی من اصلا و ابدا ناراحت نشدم، ناراحتی ...

من موندم اینا که ناراحت میشن فازشون چیه 

عروس که مشخصه میکاپ و شینیون و تاجش

عالیه بقول یکی از دوستان نی نی سایتی ژپون ۱۱ فنره بنداز زیرش رنگش حتما نباتی و سفید و اینا باشه 

تاج و دسته گل هرگز نشه فراموش

ولی دیگه رابطت با جاری هرجور شد پای خودته و حق بده بهش😬دیگه شما رو دلت مونده بپوشی که دلیل نمیشه بقیه تقاصشو پس بدن

کاربری دست دو نفر 🙌
عزیزم شاید خواهرت ازت ناراحت نشه  ولی مطمئنا جاریت ازین حرکت خوشش نمیاد،جلوه ی نامناسبی هم دار ...

اونوقت میری مزون و پاساژها اون همه لباس های رنگی پفی رو کی میپوشه؟ ملت فقط باید لباس چسبون بپوشن؟ این بیچاره ک نگف لباس سفید یا تاج میخام دیگه اونوقت ملت باید عروسو ببرن ببین چی خوشش نمیاد ک خودش ب چشم بیاد اونو بپوشن

عالیه بقول یکی از دوستان نی نی سایتی ژپون ۱۱ فنره بنداز زیرش رنگش حتما نباتی و سفید و اینا باشه  ...

ما چندانم با جاری خوب نیستیم 

خونش دوره و اینکه ن پیام میدیم ن زنگ 

اونوقت میری مزون و پاساژها اون همه لباس های رنگی پفی رو کی میپوشه؟ ملت فقط باید لباس چسبون بپوشن؟ ای ...

البته استارتر اگه عروستون ناراحت میشه نپوش من نمیدونم اینجا دیدم انقد ملت گیر میدن ب لباسا

اونوقت میری مزون و پاساژها اون همه لباس های رنگی پفی رو کی میپوشه؟ ملت فقط باید لباس چسبون بپوشن؟ ای ...

من برام مهم نیس گلم تازه فعلا مراسم نیس تا سال دیگه 

ولی خواستم دیدگاه بقیه رو بدونم 

هر چی خوشم بیاد میخرم یا پفی یا بدون پف😁

ما چندانم با جاری خوب نیستیم  خونش دوره و اینکه ن پیام میدیم ن زنگ

کار قشنگی نیستش گلم اصلا کاری به خود عروس ندارم بقیه فکر میکنن عقده داری 

من یادمه بچه بودم شاید ۵_۶ سالم بود عقد دختر خالم بعد خواهر شوهرش لباس قرمز پفکی پوشیده بود تاج و اینام نداشت با این حال منم با اون بچگیم عصبی شده بودم گفتم عروس که نیستی اینو پوشیدی 

یعنی دیگه یه بچه هم همین به ذهنش خطور میکنه 

کاربری دست دو نفر 🙌