2777
2789
عنوان

مرد بی احساس

322 بازدید | 34 پست

خانمای عزیز با مرد بی احساس من باید چیکار کنم؟ ما در مرحله آشنایی هستیم هر چی بهش نزدیک میخام بشم بازم نمیشه 

نمیدونم مشکل از کجاست؟ مثلا روزشو بهش تبریک میگم یا هر چند روز یکبار بهش زنگ میزنم ولی اون نه روز منو تبریک گفت نه یک هفته هم زنگ نمیزنه ازشم که میپرسم مثلا شما دوست نداری من بهت زنگ بزنم یا نزدیک بشم  جواب درستی بهم نمیده من نمیفهمم این دردش چیه ؟ باز از طرفی میگم ولش کن محلش ندم باز مامانش برداشته زنگ زده که به مامانش گفته چرا این زنگ نمیزنه؟😣من باید چیکار کنم ؟ کسی اگه تجربه داره بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان بخوای با این مشکلات دست و پنجه نرم کنی ک دو روزه موهات میشه مثل دندونات🤕الان سرده خدا بداد چند سال دیگه برسه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
اصلا ادامه نده به مشگل میخوری صد در صد همیشه تو باید پیش قدم باشی بزار تلاش کنه برات

اره خب منم همین فکرو کردم باز به مامانش گفته بود این یه زنگ بع من نمیزنه 😭

بهتره تست های شخصیت رو پیش یه روانشناس خوب انجام بدید. اونجا مشخص میشه با چه تیپ آدمی روبرو هستی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
سنتی بابا اومدن خواستگاریم الانم گفتن کاغذو بدین ولی این خیلی سرده

حضوری چجوریاس؟حرف میزنه؟اهل بگو بخند هست؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
بهتره تست های شخصیت رو پیش یه روانشناس خوب انجام بدید. اونجا مشخص میشه با چه تیپ آدمی روبرو هستی.&nb ...

اره اسی این کارو حتما انجام بدید

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻