2777
2789

من 8اذر قرص اورژانسی خوردم، بعد 20اذر دوسه روز فقط لک داشتم خیلییییییی کم حتی رب نوار تو سه روز پر نشد، اونم قهوه ای،،30 آذر موعد اصلی پریودم بود ک نشدم واماااا امروز رابطه داشتم،، ممکنه باردار بشم، یا اثر اون قرصه هنوز هست،،، واینم بگم بچه نمیخام و اقدام نکردم برا بارداری اما شد دیگ و ترسیدم قرص بخورم باز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه اونا ک اطلاع ندارن الکی نیان جو بدن واااای بارداری میشی واااای چرا جلوگیری نکردی،، اتفاقی ک افتاد و چرا و اما وچگونه نداره،، والا اااا بوخدا با این نوناتون

بی‌بی چک زدم منفیه،، من میگم این بار ک بدون جلوگیری بود یعنی امکان هست این یکی بگیره، برم الان قرص بخورم ضرر نداره و اینکه بعد اون لک باید دوباره سرهمون موعد لک منتظر پری بیصحاب باشم 

خب شما که از نتیجه ی رابطه ی قبلی مطمئن نیستی چطور باز ریسک میکنی. هی قرص اورژانسی خوردن پدر بدن آدم ...

اون ک لک بینی داشتم و رد شد از سرم بی بی هم زدم منفی شد.. والا کاندوما الکین هی پاره میشن،، نمیدونم کوچیکن شاید، دوایکس لارجم ندارن ک خخخخفری سازن