2777
2789

وای از کجا بگم زندگیم تو ۵۰ روز از این رو به اون رو شد شوهرم با یه شونه درد ساده رفت بیمارستان از تنگی شدید عروق قلب سر در اورد یکی ۹۰ درصد یکی ۹۹ درصد اون یکی صد درصد سالها اون صد درصدی بسته شده

خلاصه یه رگشو فنر گذاشتن که ۹۹ درصد بود گفتن باید عمل باز کنه دکتر پورمقدس دکتر معروفی تو اصفهان ولی بخاطر برخوردش دوست نداشتم برم پیشش ولی گفتم جون شوهرم اشکال نداره رفتم پیشش گفتم نظرتون چیه گفت اون صد در صدی باز نمیشه ولی اون نودی باز شه عمل نمیخواد شنبه رفتیم نوبت زد سه شنبه بیمارستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرستار گفت یه رگ اصلی وفرعی باز شد فنر گذاشتیم شنبه برید مطب رفتم مطب همین که از دکتر پرسیدم دوتا رگاش باز شده خوشحال بودم فکر کردم اون صد درصدی باز شد گفتم اقای دکتر یعنی اون صد درصدی باز شده شروع کرد داد زدن سرم رگیو که باز نمیشه معجزه که نمیتونم بکنم

گناه تو چیه ک داری گریه میکنی؟دکتره بیشعور بوده ب شما چ اخه؟باور کن دکترا شهر ما هم همینطور مغرورن .من دندون پزشکی میرم بعد دندون پزشکه ی سلام و خداحافظ میکنیم تمام .انقدر مغروره .حتی احوال پرسی هم نمیکنیم .منم در برابرش مغرورم .حالا که اون خودشو میگیرع منم میگیره .بیخیال اکثر دکترا چون درسا و کشیک ها تحصیلشون سخت بوده میخوان سر بقیه خالی کنن .ما حتی اونا که از فامیلمون دکتر شدن دیگ با هم مغرور شدن 😂😂😂😂😂باور میکنی یکی پزشکی قبول شد بعد خالم فامیلشونه گفت به زنعموش دختره سلام نمیکنه😐😐😐😂😂😂😂با مامانش هم مغرور شده بود