2777
2789
عنوان

نمیخوام اخلاقم شبیه پدرم باشه

112 بازدید | 5 پست

خیلی میترسم در آینده بعد ۵۰ سال سن رفته رفته اخلاقم شبیه پدرم شه بزرگ‌ترین ترسم همینه

اصلا طاقت شنیدن حرف مخالف حرف خودشو نداره سیاست نداره با دعوا و دادم فریاد آخرشم به قهر میکشه

اصلا نمیخوام اینجوری شم طاقت اینو ندارم بچه هام ازم به عنوان یه مادر بد اخلاق دعوایی و غرغرو یاد کنن و دو کلمه باهام حرف نزنن و ازم خوششون نیاد

چیکار کنم

چون واقعا رفتار پدر و مادر تو رفتار بچه ها تاثیر داره و میترسم این اخلاق پدرم به من سرایت کنه دقیقا چیکار کنم که اینجوری نشه

خیلی اخلاقای بدی داره

نمیتونم فعلا مشاوره برم و ازش کمک بگیرم

میخوام خودم خودمو بسازم یه آدم متفاوت باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

خب مادر و مادربزرگ من هم خیلی غر میزنن ولی من اصلا ازشون ارث بری نکردم .درسته که والدین آیینه هستن برای فرزندان ....ولی آیه نیست که حتما ازشون کپی برداری بشه ....

به نظرم همین الان که داری تحلیل میکنی که " نکنه مثل اونا بشم" خودش شروع رشده .

اینکه چطور سیاست داشته باشیم، چجوری حرف بزنیم .چجوری رفتار کنیم .غر نزنیم و ...را در تاپیک هام توضیح دادم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  خب مادر و مادربزرگ من هم خیلی غر میزنن ولی من اصلا ازشون ارث بری نکردم .درسته که و ...

سلام مهشید جان ممنونم از پاسخت امیدوار شدم پس میتونم اخلاقمو یجور دیگه کنم که مثه بقیه خانوادم نشه

تاپیکاتونو میخونم همیشه پیگیر هستم بازم میخونم تا بیشتر تو این راه کمکم کنن