2777
2789
عنوان

موی چرب😭

869 بازدید | 23 پست

دیگه خسته شدم 

امروز برم حموم فردا موهام چربه اصلا انگار نه انگار

دیر به دیر حموم رفتن من شده یه روز درمیون

بخاطر موهام هرروز حمومم

اتو مو نمیتونم به موهام بزنم

چون بزنم  دیگه افتضاح تر میشه سریع تر چرب میشه

کیا این مشکلو دارن؟

چیکار کنم از دست این موها😭

شامپو چی میزنی 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینم  دو شیفت هم سرکارم شبا میام خسته و کوفته میخابم  روزا هم نمیتونم برم حموم ...

🤦🏻‍♀️😭بخدا شانس نداریم

من هم موهام چربه هم پوستم همش جوشو چربیه مو 

هعییی چرررربههههه چررررب 

مسافرت که میریم درعذابم 

قرار چند وقت دیگه بریم مسافرت 

نمیتونم هر روز برم حموم نمیدونم چیکار کنم😩

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کلیر 

شامپو موی چرب عصاره رزماری لوکس رو حتما امتحان کن 

موهای من کارخونه روغن بود الان دوش میگرفتم عصری سرم چررررب بود از این شامپو گرفتم الان سه روزم حموم نرم چرب نمیشه قیمتشم ارزونه ۴۰ تومن 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
هعییی چرررربههههه چررررب  مسافرت که میریم درعذابم  قرار چند وقت دیگه بریم مسافرت  ...

وایییی اتفاقا منم الان مسافرتم حمومشون آبش گرم نمیشه دوروزه حموم نرفتم موهام داره میچسبه به کفه سرم

دیگه الان حاضرم باهمون اب سرد برم دوش بگیرم 

هعییی چرررربههههه چررررب  مسافرت که میریم درعذابم  قرار چند وقت دیگه بریم مسافرت  ...

واسه مسافرت چند روزه یه پیشنهاد دارم قسمت جلوی موهاتو ویو کن یه هفته ام نری حموم چرب نمیشه 

کره ایا یه شامپو خشک دارن خیلی خفنه چربیه مورو بدون آب میبره بزن نت میبینی ولی نمیدونم واقعیه با تبلیغه😢

هرچی بیش تر بشوری بیش تر چرب میشه. شامپو اورین کف سرچرب با موی خشک بخر هفته ای یبار برو حموم تغذیه ر ...

هفته ای ی بار ادم میگنده

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.