2777
2789

کمکم کنید تازه فهمیدم بیماری صدف دارم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۲۰
0
0%
۲۰
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی شنیدم که کسی این بیماری رو داشته با درمان‌های طب سنتی نتیجه خیلی خوبی دیده امیدتون به خدا باشه و از افکار منفی دوری کنید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
کسی از اطرافیان شما داشته این بیماری رو ایا

سلام من حدود ۶ سال هست فهمیدم این بیماری رو دارم با رژیم غذایی هم تا حدود زیادی کنترل کردم

پیش پزشک سنتی نرفتم تو نت سرچ کردم و کلی تحقیق کردم طبع غذایی خودم رو فهمیدم و دیدم چه غذاهایی این بیماری رو بیشتر میکنه و استرس و حرص خوردم رو کم کردم به قولی  زدم به بیخیالی الان خیلی خیلی خوبم

اگه کمکی هست بگو کمکت کنم

متفاوت بودن جسارت میخواهد
سلام من حدود ۶ سال هست فهمیدم این بیماری رو دارم با رژیم غذایی هم تا حدود زیادی کنترل کردم پیش پزشک ...

عزیرم الان شما چ غذاهایی رو اجازه داریم مصرف کنید یکم توضیح بدین کجاهای بدنتونو در گیره و اول چ اندازه بوده الان تا کجاها پیش رفته

عزیرم الان شما چ غذاهایی رو اجازه داریم مصرف کنید یکم توضیح بدین کجاهای بدنتونو در گیره و اول چ اندا ...

من تو ناحیه گردن و زیر بغل و پشت موی سرم

من غذا ها با طبع گرم بهم نمی سازه

سیب زمینی سرخ شده و شیرینی جات 

در ضمن یبوست برای این بیماری سمه

من تو ناحیه گردن و زیر بغل و پشت موی سرم من غذا ها با طبع گرم بهم نمی سازه سیب زمینی سرخ شده و شیر ...

زرشک دم کردم صبح و شب خوردم البته بیش از ۴۰ روز نباید باشه وگرنه کبد رو سرد میکنه این کار خیلی جلوی بیماریم رو گرفت خارش روی روان آدم تاثیر میزاره

زرشک دم کردم صبح و شب خوردم البته بیش از ۴۰ روز نباید باشه وگرنه کبد رو سرد میکنه این کار خیلی جلوی ...

استرس خیلی بده فکر کنم خودت هم متوجه شدی پس از حرص یا استرس بیماریت خیلی یه روزه زیاد میشه

اضافه وزن هم برای من بود از وقتی رژیم گرفتم خیلی کم تنم قرمز میشه و یا حتی دونه میزنه

استرس خیلی بده فکر کنم خودت هم متوجه شدی پس از حرص یا استرس بیماریت خیلی یه روزه زیاد میشه اضافه وز ...

برایم سرم یه ساعت قبل از حموم به کف سرم روغن زیتون میزنم واقعا معجزه میکنه کلا خارش سر رو از بین میبره البته سر پوسته ای میشه پس از او ن کرم ثمین زدم پوسته ها هم محو شدن

برای مرطوب نگه داشتن قسمت هایی از بدن پس از بهبود از کرم مرطوب کننده ثمین برای پوست های خیلی خشک استفاده میکنم همه اینها تجربه های شخصی من هستش 

عزیزم توی این بیماری فقط خودتی می تونی به خودت کمک کنی دکتر ها فقط داروی کورتون دار ميدند

سلام الان دیگه نیستن تو بدنتون؟

نه کاملا در کنترل خودم هستش اگر غذا های ممنوعه رو بخورم تو بدنم دیده میشه ،اگه چند روز کنترل کنم پاک میشه بدون هیچ کرم کورتون داری