2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته سختیش چیه

33 سالمه 

چند ماه پیش فهمیدم ناشتام 140 بود وبعد غذا 170.... با رژیم سخت کنترلش کردم.... سختیش اینه که خیلی لاغر شدم... رژیمش سخته.. سرگیجه میگیرم... از دیابت وعوارضش میترسم.... درمان نداره.... از بس لاغر شدم از خودم بدم میاد دیگه.... از نظر زیبایی خیلی خوب بودم ولی الان خیلی وزنم داره میاد پایین... حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره ولی به روم نمیاره.... خیلی سخته

33 سالمه  چند ماه پیش فهمیدم ناشتام 140 بود وبعد غذا 170.... با رژیم سخت کنترلش کردم.... سختیش ...

پسچرا دختر برادر شوهرم از ۱۶ سالگی گرفته مشکلی هم نداره هیچکدوم از اینام ک میگی نداره فقط سوزن انسولین میزنه

پسچرا دختر برادر شوهرم از ۱۶ سالگی گرفته مشکلی هم نداره هیچکدوم از اینام ک میگی نداره فقط سوزن انسول ...

انسولین وزن رو کم نمیکنه عزیزم 

اون دیابت نوع 1 هست 

من نوع 2 هستم که باید رژیمم رو خیلی رعایت کنم 

برای اونم حتما سختی‌هایی هست دیابت خیلی بده عزیزم

انسولین وزن رو کم نمیکنه عزیزم  اون دیابت نوع 1 هست  من نوع 2 هستم که باید رژیمم رو خیلی ...

نوعش رو نمیدونم ولی‌میدونم از ۱۶ سالگی گرفته الانم ۲۷ سالشه مشکل خاصی نداره کار میکنه از صبح تا شب سرکاره خیلی هم زرنگه تو خونه هم کیک پزی میکنه

واقعا...  دیابت من نوع دو هست  کسیو میشناسین مثل من باشه؟؟؟

بله مادرم خالم خیلی دیابتی داریم اولش به شدت کاهش وزن داره بعد به مرور بهتر میشید آدم پوستش زرد و پژمرده میشه ولی بعد بهتر میشی 

فقط رژیم خوبی بگیر از سبزیجات و گیاهای آب دار استفاده کن

پروتیین بخور میوه بخور ولی میوه زیاد نه چون قند داره

اجیلارو میتونی مصرف کنی

قندای طبیعی هم گاهی لازمه برو یه دکتر برای رژیم متناسب بهت بهتر توصیه میکنه

دیابت اگه مراقبت کنی عوارضش خیلی کم میشه نگران نباش

بله مادرم خالم خیلی دیابتی داریم اولش به شدت کاهش وزن داره بعد به مرور بهتر میشید آدم پوستش زرد و پژ ...

عزیزم مامان وخالتون انسولین میزنن یا قرص میخورن؟؟ 

چند ساله دیابت دارن..؟؟ 

عوارضی هم براشون داشته؟؟