2777
2789
عنوان

خانوادم برام هیچکاری نمیکنن

603 بازدید | 25 پست

خانوادم برام هیچکاری نمیکنن رمز کارتمو یادم رفته زمانی که کارتمو گرفتم هنوز سنم قانونی نبود به حساب و امضای بابام گرفتم الان رمزشو یادم نیست بانک هم میرم میگه امضا کننده حساب بیاد من یه شهر دیگه اونام یه شهر دیگه آن به بابام زنگ زدم میگم بروبانک میگه ماشینم پنچره با ماسینای دیگه نمیتونم حالم بده میشه😐 مامانمو فقط کارای بابامو توجیه می‌کنه از یه طرف همسرم فهمیده میگه خانوادت برات ارزشی قائل نیستن هرکس دیگه آیی بود خودشو به ابو آتیش میزد تا مشکل دخترشو برطرف کنه این اولین بار نیست که چنین اتفاقی میوفته یه چندباره پیش اومده به جونم رسیده تا انجام دادم وکالت نامه هم بهش دادم اونجا مشکلی ندارن ولی انجام نمیدن حالم خیلی بده آخه یه رمز کارتو بانک ده دقیقه آیی بهت میده برای ده دقیقه نمیره 

دارم دیوونه میشم😭😭😭

از گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست..

وای از خانواده نگو که پر دردم انقد ک بهم بدی کردن گاهی ک بهشون فک میکنم دلم میخواست از اول نبودن

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بد

منم ی جا برم خونه فامیل زنگ نمیزنن اصن ک کجایی بعدم ک میگم بیاید دنبالم اصن اینگار ن اینگار ولی بچه های فامیل خانوادشون صدبار زنگ میزنن 

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
سعی کن تا حد ممکن کوچکترین کاری دستشون نداشته باشی

همین کارو میکنم ولی نمیدونم از کجا یه کاری پیش میاد که اونا باید انجام بدن فقط برای من اینجوریه ها برادران لب تر کنم فدایی شون میشن

وای از خانواده نگو که پر دردم انقد ک بهم بدی کردن گاهی ک بهشون فک میکنم دلم میخواست از اول نبودن

اره تازه اونا از من توقع دارن امروز زنگ زدم که با تاکسی بره دیدم گوشیشو خاموش کرده😭😭

تنها نیستی پدرمادر من برای غریبه و فامیل همه کارمیکنن به ما میرسن محل نمیدن تازه چیزی هم میگیم طلبکارمیشن که خودتون انجام بدید من الان بیمارم نیاز دارم مادرم بیاد پیشم بفکر خواهراشه که بره براشون خرید میگم بیا برام حداقل غذا بپز برو میگه کاردارم چندبار هم کارگر گرفتیم اما کارگر هم درست کار نمیکنه هی بهش گفتم خانم میخای خورشت بپزی نمک نزن حبوبات وگوشت نمیپزه گوش نکرد بدتر کارگر میاد اعصابمو خراب میکنه فقط یا تلفن دستشونه یا الکی فس فس میکنن اونوقت بابام بخاد برای مادرم کارگر بگیره خودش رو میکشه بعد به ما میگه کارگر بگیرید انگار ما رو گنج نشستیم پدر مادری کردن فقط به زاییدن نیست حیوونها هم میزان

خدایا شکرت
چ بد منم ی جا برم خونه فامیل زنگ نمیزنن اصن ک کجایی بعدم ک میگم بیاید دنبالم اصن اینگار ن اینگار ول ...

من از وقتی ازدواج کردم نه زنگی زدن نه تماس گرفتن اگه خودم زنگ بزنم که هیچ نزنم میگن شارژ نداشتیم مامانمو بهونه بیسوادی داره میگه بلد نیستم به اینم میگن خانواده

اره تازه اونا از من توقع دارن امروز زنگ زدم که با تاکسی بره دیدم گوشیشو خاموش کرده😭😭

حالا مگه چقدر پول تو کارات داری؟ اگه نداری ک برو ب نام خودت بگیر یکی چ کاریه ب اونا میگی... 

دقیقا اونام همیشه از من طلبکارن و خودشو به قهر میگیرین 😏

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

هی خواهر چی بگم حق داری گلم 

دیشب به بابام میگم داداشم و چرا میفرستی یه شهر دیگه (شمال)اونجا ویلا داریم میگه خوب باید بره درختا رو آب بده خونه خالیه کلی بهونه بعدم گفت بچه که تا آخر عمر نباید بیخ ریش پدر و مادر باشه گفتم مگه ازدواج کرده مگه طلاق گرفته اینجوری میکنی گفت به من ربطی نداره خلاصه که هیچ عاطفه ای نداره فقط دوست داره ما نباشیم زنای صیغه ایشو بیاره خونه باهاشون حال کنه خاک تو سر اون زنا که با این صیغه میشن یه آدم چیربگم هیچ واژه ای برای کارای بیخودش پیدا نمیکنم پدر ،خونه پدری هی همش شده آرزو 

تنها نیستی پدرمادر من برای غریبه و فامیل همه کارمیکنن به ما میرسن محل نمیدن تازه چیزی هم میگیم طلبکا ...

خانواده باید پشت بچه هاش باشه مثل کوه ولی متاسفانه کوه پلاستیکی آن من با غریبه ازدواج بجایی که بیشتر حواسشون بهم باشه اینطوری برخورد میکنن

بینیم رو چندسال پیش عمل کرده بودم دوروز رفتم خونه مادرم میگفت برو خونه خانواده شوهرت اونا که وظیفه ندارن بعدشم کلی حرف میزنن که مادرش نگهش نداشت خواهر دارم تن لش فقط بفکر خودشونن و گشت وگذار یکیش که از سرکار میاد انگار کوه کنده میره تو اتاقش تا شب بیرون نمیاد فقط دراز کش هستش

خدایا شکرت
هی خواهر چی بگم حق داری گلم  دیشب به بابام میگم داداشم و چرا میفرستی یه شهر دیگه (شمال)اونجا و ...

چیبگم والا بعضیارو اصلا نمیشه گفت پدر مثل پدر خودم