2777
2789
عنوان

خانومای طراح لباااس بیاین🥺💖

92 بازدید | 10 پست

سلام سلام💖

من خیاطی رو نه چندان حرفه ای بلدم و استعدادشو دارم، ولی طراحی و نقاشی رو بلد نیستم ولی علاقه دارم و سریع یاد میگیرم...خلاصه تصمیم دارم برم رشته طراحی لباس ولی هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم

لطفا راجب هزینه هاش و وسایل ضروری این رشته واسم بگید و اینکه تعریف کنید چه شکلیه

اگه نقاشی و طراحی رو بخوام همراه با دانشگاه یادبگیرم میتونم خودمو برسونم؟ 

یا کسی هست نقاشی و طراحی با مداد بلد باشه؟  از کجا باید شروع کنم نقاشی رو؟

و اینکه واسه رشته طراحی لباس نیازه نقاشی رو خیلی خوب بلد باشیم؟ توی دانشگاه آموزشش نمیدن دیگه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه اصولی برای طراحی مانکن وجود داره ، که خودشون بهت یاد میدن

بدون زمینه طراحی و نقاشی هم میتونی خودتو برسونی  

کتاب طراحی لباس هنرستان از سایت کتاب درسی دانلود کن یکم با فضاش آشنا بشی 

البته در بعضی زمینه ها مثل طراحی مانکن ، بعضی استاد ها یکم روش کارشون فرق داره

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
یه اصولی برای طراحی مانکن وجود داره ، که خودشون بهت یاد میدن بدون زمینه طراحی و نقاشی هم میتونی خود ...

مرسی مرسی

بعد میگن رشته خیلییی شلوغیه و خیلی وقت گیره اره؟ 

راجب هزینه ها هم که تقریبا میدونم پر هزینه اس

ولی واسه طراحی و نقاشی نیازه تکنیکای مختلفی بلد بود یا همون طراحی با مدادرنگی و اینا کافیه؟ 

منظورم اینه که اگه بخوام خودمو برسونم، اینویادبگیرم بسه یا باید آبرنگ و گواش و آب مرکب و پاستل و...هم یاد بگیرم؟؟ 

مرسی مرسی بعد میگن رشته خیلییی شلوغیه و خیلی وقت گیره اره؟  راجب هزینه ها هم که تقریبا میدونم ...

ببین اصولا هر رشته ای با یاد گرفتن یه مبحث تموم نمیشه ، همینطور ادامه داره ، مثلاً یه طراحی لباس دستی داریم که همون اتود زدن و طراحی و نقاشی ایناست ، بعد طراحی کامپیوتری داریم ، بعد اگه بخوای به عنوان طراح حرفه ای که توی دنیا نشون میده باشی ، انواع تکنیک های دوخت و دوره‌های مولاژ و .... همینطور ادامه دار 

البته لازم نیست همه دوره ها رو کلاس بری ، میتونی از فیلم های آموزشی استفاده کنی ، چون اصلاً هر کلاسی هم بری هم تکنیک ها رو بهت یاد نمیدن ، بعضی چیزا رو باید با تمرین و تجربه خودت بدست بیاری

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓

معمولاً توی شروع با همون مداد رنگی و گواش و ماژیک کار میکنند ، البته لازم نیست همه رنگ ها رو تکمیل داشتی باشی ، چون مبحث رنگ شناسی داره و فقط با رنگهای اصلی ، رنگ های دیگه رو میسازی 

مرسی مرسی بعد میگن رشته خیلییی شلوغیه و خیلی وقت گیره اره؟  راجب هزینه ها هم که تقریبا میدونم ...

خودشون بهت یاد میدن ولی هر چی تمرین کنی دستت راه میفته ، ممکنه کارت مورد پسند قرار بگیره و یکی از همون استاد ها معرفیت کنه ، یا حتی جای دیگه به شغل و درآمد برسی، 

واقعا ممنونم خیلی کمکم کردی دستت درد نکنه

خواهش میکنم

یه چیز هم از من به تو نصیحت ، هر رشته ای که میخوای انتخاب کنی مخصوصاً  رشته های هنری، زیاد خودت درگیر وسایل نکن ، خلاقیت از محدودیت میاد