2777
2789
عنوان

امپول hcg

192 بازدید | 20 پست

خانما من ۶ روز از تزریق میگذره اصلا اعلایم آزادسازی تخمک رو ندارم میشه یکم راهنمایی کنین

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فک نکن علائمش اصلا چیزی نیست بفهمی منم زدم اصلا نفهمیدم کی حامله شدم

یه لحطه میای گلم 

تو فولی چند داشتی 

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 
من ۱۱ ۲۰ و ۱۸  کلا ۴ تا سمت راست سه تا سمت چپ

من اینجا خوندم باید ترشح تخمریزی داشته باشی ولی من‌ندارم 

به نظرت کی بی بی بزنم

من اینجا خوندم باید ترشح تخمریزی داشته باشی ولی من‌ندارم  به نظرت کی بی بی بزنم

چرته هیچی نخون چون علائم همه یکی نیست ترشح هم مال زمانیه ک باردار میشی من ترشح از دوروز قبل موعد داشتم که من طاقتم نگرفت سه روز مونده ب موعد بی بی زدم بعد نیم ساعت حاله میوفتاد یا خط مینداخت خود روز موعدم رفتم بتا دادم گفتن مثبته ولی پایینه باید بیای من دیگه چون خودم میدونشتم زود رفتم دیگه بتا ندادم و خیالم راحت شد مثبته 

I’m happy 😆 
چرته هیچی نخون چون علائم همه یکی نیست ترشح هم مال زمانیه ک باردار میشی من ترشح از دوروز قبل موعد داش ...

اها مرسی ازت گل 

فقط یچیزی بگم اگ باردار بودی ب هیچ وجه تا ۸ هفته نرو سونو یه حرفای عجیب غریبی میزنن بهت شاخ دربیاری من ۶ هفته رفتم گفتن حاملگی پوچه ساک بارداری داری ولی کیسه زرده و جنین نداری دوهفته ب خودم و شوهرم زهر مار شد همش گریه میکردم بعد دوهفته یعنی اواخر ۸ هفته رفتم صدا قلبشم گذاشت 😑😑😑😑

I’m happy 😆 
فقط یچیزی بگم اگ باردار بودی ب هیچ وجه تا ۸ هفته نرو سونو یه حرفای عجیب غریبی میزنن بهت شاخ دربیاری ...

واقعا ازت ممنونم گل 

ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

منم این ماه باردار باشم 

منم علائم خاصی نداشتم برای روز تخمک گذاری،حالا تا جواب ازمایشم ساعت سه اماده میشه ببینم باردارم یا ن ...

ایشالله به حق فاطمه زهرا مثبته