الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دچارشم چاره ای نیست فقط باید از نظر دهنی خودمو آروم نگه دارم.... ن فشارم بالا نمیره.... بی اشتها ...
بینید من درد شدید میفنخ تو کتفم بعد ازاینور روقلبم حس سنگینی روسینم وضریان قلب میره بالا لرزش قلب تنگی نفس حس خفگی وقفل شدن فکم سردرد شدید هم جدیدا اضافه شده واینکه ۹۰درصد شب موقع خواب میشم وچندین ساعت هم طول میکشه خیلی اذیتم حالم بده
بچه ها کسی نیست دیگه برام بنویسه 🥺لطفاً بیاید دیگه میخوام ببینم کسی اینقدر شدید هست مثل من آخه اکث ...
پنیک اتک رو روانپزشک باید تشخیص بده دوست عزیزم
من وقتی با کسی بحث میکنم مخوصصا توی مجازی، یا استرس شدید بهم وارد میشه، یا حتی بعضی اوقات با غریبه حرف میزنم بدنم شروع میکنه لرزیدن، دست و پاهام قفل میکنه، فکم قفل میشه، بعضی اوقات گریم میگیره، قلبم انگار از جاش در میاد، یه لحظه انگار روحم جدا میشه از بدنم، ضربان قلبم هم بالا میره
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی