2777
2789
عنوان

بچه ها کدومتون پانیک دارید؟

858 بازدید | 48 پست

میشه علایمتون رو بگید ؟

چه وقتایی شروع میشه اکثرا؟

تاحالا بخاطرش فشارتون رفته بالا ؟ممنون میشم بگید حالم بده می‌خوام ببینم خودمم پانیک هستم یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دچارشم چاره ای نیست فقط باید از نظر دهنی خودمو آروم نگه دارم.... ن فشارم بالا نمیره.... بی اشتها ...

من دست و پام میشع یخ خالص لرزش های غیرارادی میگیرم حس میکنم مرگم نزدیک شده تپش قلب میگیرم و بی اشتها میشم علائم پانیکه؟

کاربری دست دو نفر 🙌
من دچارشم چاره ای نیست فقط باید از نظر دهنی خودمو آروم نگه دارم.... ن فشارم بالا نمیره.... بی اشتها ...

بینید من درد شدید میفنخ تو کتفم بعد ازاینور روقلبم حس سنگینی روسینم وضریان قلب می‌ره بالا لرزش قلب تنگی نفس حس خفگی وقفل شدن فکم سردرد شدید هم جدیدا اضافه شده واینکه ۹۰درصد شب موقع خواب میشم وچندین ساعت هم طول می‌کشه خیلی اذیتم حالم بده 

بزمانی خیلی درگیری فکری داشتم مضطرب بودم ولی الان خوبم منتها نمی‌دونم چراداریم بدتر میشم 

شماقرص میخوری ؟

من دست و پام میشع یخ خالص لرزش های غیرارادی میگیرم حس میکنم مرگم نزدیک شده تپش قلب میگیرم و بی اشتها ...

اره شبیه ولی به پزشک مراجعه کن... علایم بدنی هرکسی متفاوته.... 

من اکثرا موقع ناراحتی و شبا که میخاد خابم ببره یهو میاد سراغم.... 

روزهای خالی از عشق..... 
اره شبیه ولی به پزشک مراجعه کن... علایم بدنی هرکسی متفاوته....  من اکثرا موقع ناراحتی و شبا ...

من بی دلیل سراغم نمیادا یه وقتایی که تحت استرس شدید هستم اینجوری میشم 

کاربری دست دو نفر 🙌
بینید من درد شدید میفنخ تو کتفم بعد ازاینور روقلبم حس سنگینی روسینم وضریان قلب می‌ره بالا لرزش قلب ت ...

من درد ندارم عزیزم...

بنظرم به پزشک مراجعه کن.. درد داشتنت مهمه

روزهای خالی از عشق..... 
بچه ها کسی نیست دیگه برام بنویسه 🥺لطفاً بیاید دیگه می‌خوام ببینم کسی اینقدر شدید هست مثل من آخه اکث ...

پنیک اتک رو روانپزشک باید تشخیص بده دوست عزیزم

من وقتی با کسی بحث میکنم مخوصصا توی مجازی، یا استرس شدید بهم وارد میشه، یا حتی بعضی اوقات با غریبه حرف میزنم بدنم شروع میکنه لرزیدن، دست و پاهام قفل میکنه، فکم قفل میشه، بعضی اوقات گریم میگیره، قلبم انگار از جاش در میاد، یه لحظه انگار روحم جدا میشه از بدنم، ضربان قلبم هم بالا میره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
بینید من درد شدید میفنخ تو کتفم بعد ازاینور روقلبم حس سنگینی روسینم وضریان قلب می‌ره بالا لرزش قلب ت ...

من این علایم رو دارم فقط باید این جور مواقع نفسهای عمیق انجام بدی ذهن و فکرت رو آروم کنی 

من دیگه داشتم اذیت میشدم رفتم روانپزشک دارم دارو میخورم

عزیزم مامان من هم داره پانیک شدید داره فشارش بالا میره دست و پاش میلرزه بدنش یخ میکنه دور از جونش اح ...

من قبلا مشکل فشارو سردرد نداشتم ولی اونم اضافه شده خیلی وحشتناکه 

یعنی به مامانتون قرص فشار هم دادن ؟

قرص اعصاب چی میخوره ؟

بمن فلوکستین دادن ولی نساخت بهم نخوردمش