دوستان منم تنبلی تخمدان دارم یکسال شایدم بیشتر قرص دوفاستون میخورم و سه ماهم متفورمین دکتر برام نوشت و یه پودرایی بود که باید میریختم تو آب و میخوردم که مال کمک باروری بود،من ۱۱ آذر پری شدم ۱۷ تموم شد ۲۱ و۲۴و۲۶ هم اقدام داشتم دوروز بعدش ینی ۲۸آذر من دردام شروع شد اول از همه هم پا درد و بعد تخمدانام تیر میکشیدن و کم کم بهشون اضافه شد معده درد،کمر درد،خستگی،حالت تهوع،سرگیجه،دوشب پیش یه بیبی زدم یه خط خیییییییییلی کمرنگ برام انداخت دوسه روزه ترشحات آبکی دارم و گر میگیرم،سینه دردم امروز بهش اضافه شده اما استرس دارم هم دلم میخواد سریع بیبی بزنم هم میترسم بزنمو منفی باشه،چهارشنبه یا پنجشنبه هم موعدمه،ازدیشب تا حالا علائمام خیلی کمتر شده زیر دلم دیگه خیلی کم تیر میکشه ،من امید داشتم باردار باشم ولی امروز کلا ناامید شدم 😞
عزیزم کلا بارداری کمی زمانبره. به تنبلی و این چیزا هم نیست. من هیچ مشکلی ندارم ولی هشت ماهه تو اقدامم. سعی کن با این قضیه کنار بیای تا هم ارامشت بیشتر بشه و هم با پریود شدن به هم نزیزی. البته انشالله ک همین الان بارداری😍
عزیزم کلا بارداری کمی زمانبره. به تنبلی و این چیزا هم نیست. من هیچ مشکلی ندارم ولی هشت ماهه تو اقدام ...
مرسی عزیزدلم ولی نبودم دیروز خیلی حالت تهوع و سرگیجه گرفتم رفتم آزمایش دادم و دکتر رفتم،جواب آز منفی شد دکتر گفت کیست داری،آخه من قبلش اصلا کیست نداشتم حالا این ماه بعد از اقدام کیستم اضافه شد😑
مرسی عزیزدلم ولی نبودم دیروز خیلی حالت تهوع و سرگیجه گرفتم رفتم آزمایش دادم و دکتر رفتم،جواب آز منفی ...
ماه اولته تازه ناراحت نباش. کیستم ک همه دارن، رفع میشه. ببین مبنا رو بذار رو اینکه تو پنج ماه اینده باردار نمیشی و فقط رحمتو اماده میکنی تا از ماه پنجم ب بعد بارداری اتفاق بیفته
یه چیز قطعی نیست. فرض کن یه تاس داری که چهار تا وجه داره. چند بار باید بندازی تا مثلا شماره ۱ ظاهر شه؟ ممکنه بار اول تاس رو بندازی و ۱ بیاد. گاهی ده بار هم تاس بندازی ۱ نمیاد. بارداری هم همینه. اگه مشکلی نباشه ۲۵ درصد احتمال بارداری توی هر ماه هست. من اوایل نمیدونستم خیلی ناراحت میشدم. ولی دکتر بهم گفت شش ماه تا یکسال باردار نشدن طبیعیه. اینو گفتم ک هر ماه غصه نخوری 🙃