2777
2789
ماه اولم عزیزم

عزیزم کلا بارداری کمی زمانبره. به تنبلی و این چیزا هم نیست. من هیچ مشکلی ندارم ولی هشت ماهه تو اقدامم. سعی کن با این قضیه کنار بیای تا هم ارامشت بیشتر بشه و هم با پریود شدن به هم نزیزی. البته انشالله ک همین الان بارداری😍

عزیزم کلا بارداری کمی زمانبره. به تنبلی و این چیزا هم نیست. من هیچ مشکلی ندارم ولی هشت ماهه تو اقدام ...

مرسی عزیزدلم ولی نبودم دیروز خیلی حالت تهوع و سرگیجه گرفتم رفتم آزمایش دادم و دکتر رفتم،جواب آز منفی شد دکتر گفت کیست داری،آخه من قبلش اصلا کیست نداشتم حالا این ماه بعد از اقدام کیستم اضافه شد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم ولی نبودم دیروز خیلی حالت تهوع و سرگیجه گرفتم رفتم آزمایش دادم و دکتر رفتم،جواب آز منفی ...

ماه اولته تازه ناراحت نباش. کیستم ک همه دارن، رفع میشه. ببین مبنا رو بذار رو اینکه تو پنج ماه اینده باردار نمیشی و فقط رحمتو اماده میکنی تا از ماه پنجم ب بعد بارداری اتفاق بیفته

ینی چی؟ینی ۵ماه طول میکشه؟🥺

یه چیز قطعی نیست. فرض کن یه تاس داری که چهار تا وجه داره. چند بار باید بندازی تا مثلا شماره ۱ ظاهر شه؟ ممکنه بار اول تاس رو بندازی و ۱ بیاد. گاهی ده بار هم تاس بندازی ۱ نمیاد. بارداری هم همینه. اگه مشکلی نباشه ۲۵ درصد احتمال بارداری توی هر ماه هست. من اوایل نمیدونستم خیلی ناراحت میشدم. ولی دکتر بهم گفت شش ماه تا یکسال باردار نشدن طبیعیه. اینو گفتم ک هر ماه غصه نخوری 🙃