2777
2789
عنوان

خواب دیدم،،،🥶😱

219 بازدید | 9 پست

دیشب خواب دیدم خونه داییم بودم زنداییم انارو به چهار قسمت تقسیم کرده بود،بعد صدای گریه شنیدم زودی یه قاچ برداشتم و رفتم خونه پدربزرگم،،،،گریه داداشم بودرفتم تو خونه مامانم جوریکه من متوجه بشم بهم فهموند دلش انار میخواد منم یه تیکه کندم دادم بهش اومدم به یه نفر دیگه ام بدم دیدم کنارش پدربزرگم که سال ۹۶ فوت کرده بود نشسته باخودم گفتم عه این که فوت شده چرا اینجاس،توهمین افکاربودم دیدم دستشو برای اناری که میخاستم بدم به یکی دیگه دراز کرد منم دلشو نشکستم اونو دادم بهش،کسی تعبیرشو میدونه؟؟؟

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

کلا شنیدم که میگن تو خواب نباید به مرده چیزی بدی 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟؟؟

منم چیزی نمیدونم گلم 

ولی خیلی شنیدم که میگن تو خواب از مرده چیزی بگیری خوبه ولی چیزی از این دنیا که ماله زنده هاس نباید بدی بهش 

به نظرم فکرتو درگیرش نکن منم خیلی خواب دیدم که یه چیزی دادم به مرده من به شدت وابسته عموم بودم تو جوونی فوت شد. یک بار خواب دیدم بهم گفت میام تو ام میارم پیشه خودم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد