2777
2789

بنظرتون چطور مقاومت کنم واعتمادبنفسمو حفظ کنم ،خیلی دلمو میشکنه،منم هی جوابش میدم وبعدعذابوجدان میگیرم،انگارخودش کوچیکه میخوادمنم کوچیک کنه،چطورمقاومت کنم در برابرش؟

چند وقت ازدواج کردين  چیا میگه مثال بزن

ده ساله ازدواج کردیم یه پسر هفت ساله دارم،همسرم خیانت کرده و الآنم پشیمون نیست و منم بخاطر پسرم دارم باهاش میسازم،فقط یک بار تودادگاه دس گذاشت رو قرآن که دیگه خیانت نکنه،الان که اومدم خونه هی کنایه میزنه و میگه بخاطر رای دادگاه قسم خوردم،خلاصه من بعد این همه مدت فهمیدم خودشو کوچیک میبینه میخواد منم کوچیک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم من از لحاظ قیافه وخانواده خدارو شکر از سطح خوبی برخورداریم نمیگم بالایم ولی اسم ورسمی تو شهرمون داریم ،اون یکم خودشونو پایین میگیره ،ومیخواد منو هم سطح خودش کنه

بخدا من تو فامیل وهمسایه و ..... زبون زدم چه از لحاظ قیافه چه احلاق،ولی اون خیانت می‌کنه ومیگه حقته،میگه تقصیر توه که من خیانت کردم حرفای زوری میزنه که آدم با شناختی که ازخودت داری شک میکنی ،دیشب اینقدر گریه کردم چشمام پف کرده

راستی من یکی از تاپیک هاتو خوندم ،همسرت سابق زن داشته؟اول اینکه سعی کن تا میتونی نبینیش دوم اینکه اصلا خودتو باهاش مقایسه نکن وعزت نفستو ببر بالا و روی خودت خیلی کارکن

بیخیال حرفاش شو بنظرم، اصلا عکس العملی نشون نده

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹
بیخیال حرفاش شو بنظرم، اصلا عکس العملی نشون نده

بعضی وقتا میگم بیخیال شم ولی آدم گاهی اگه جواب ندی خیلی بهت فشار میاد،ولی الان به خدام قول دادم که جواب ندم چون وقتی جواب میدم وجدانم اذیت میشه وحس میکنم خدا هم دوس نداره

بعضی وقتا میگم بیخیال شم ولی آدم گاهی اگه جواب ندی خیلی بهت فشار میاد،ولی الان به خدام قول دادم که ج ...

میگم من که بخاطر پسرم دارم می‌سازم حداقل جوری باشه که روحم اذیت نشه،خیلی دوس دارم قوی باشم که حرفاش نفوذ نکنه بهم،ودارم ادامه میدم تا اینجاش خوبم سعی میکنم بهترم بشم،خودت چه میکنی بچه نداری رابطتون چطوره

میگم من که بخاطر پسرم دارم می‌سازم حداقل جوری باشه که روحم اذیت نشه،خیلی دوس دارم قوی باشم که حرفاش ...

ن والا بچه ندارم

بد نیست ساختم ولی دیگه دوستش ندارم

شوهرتو دوست داری شما؟ 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

بود و نبودش دیگه برام فرقی نداره،فقط بخاطر دل خودم وپسرم زندگی میکنم ،بابامم یه مدت ک میخواستم جدا بشم بخاطر پسرم ناراحتی اعصاب گرفت بردیمش دکترمغزواعصاب،جلویذچشمام داشت پیرمیشد،دیگه تصمیم گرفتم بخاطر این دلایل بسازم وبذارمش کنار فک کنم فقط کسیه که مایحتاجمونو تامین میکنه