2777
2789

سلام بچه ها

من از یکسال قبل بارداری سرکار نرفتم تا الان که بچم ۴سالشه. 

حالا امروز به شوهرم گفتم میخوام کم کم بزارمش بچه رو مهد خودمم سرکار برم. (دلیلشم اینه که با هزار منت پول میده باید کلی بگم بهش تا بده.) میگه من اجازه نمیدم اگر میخوای اجازه بدم برو مهریه تو ببخش بعد برو سرکار..

مشکلات و بحث هم باهم زیاد داریم..

چرا انقدر این مردا پرروان؟ خیلی از حرفش حرصم گرفت. همیشه وسط بحث یه چیزی میگه که قشنگ حرصم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از شوهر شما نیس

از قانونه که شوهر رو مالک زن میدونه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بگو مهریه و نفقه م رو بده تا نرم سر کار😐😐😐

اگه تو سند ازدواجت محصل یا کارمند خورده برات نمیتونه همچین شرطی بزاره برات

ولی سعی کنید با ملایمت و بدون کش مکش حل کنید🥰

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

قانون زیبای مملکتمون اجازه اینکه شما بری سرکار رو جای خودت که عاقل و بالغی و مادر شدی، داده دست شوهرت. چه زیبا 😊

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بگو مهریه و نفقه م رو بده تا نرم سر کار😐😐😐 اگه تو سند ازدواجت محصل یا کارمند خورده برات نمیتو ...

واقعا اولین بار شنیدم محصل باشیم میشه بریم سرکار

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar