2777
2789

۹ روره سوراخ کردم الان ی ترشحات ابکی داره

الان دوتا نظر خوندم . انجامش بدم یا ن 

پودر چرک خشک کن رو نگاه کنید 

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد تتراسایکلین چشمی بزن به یه نخ بکن داخل گوشت اسی ، بعد هر روز یکمم داخل گوش بچرخون عفونتت خوب می ...

الان ۹ روزه همین کارو میکنم قبلش هم با الکل تمیز میکردم

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
شاید مثل من به بدلیجات حساسیت داری. گوشواره طلا بنداری درست میشه

نخ انداختم

سلام 

من گوشم دوتا سوراخ باهم کردم انقد عفونت کرد که ورم کرده بود جای سوراخا 

با قطره چشمی جنتکس سریع خوب میشد مرتب چرب میکردم و گوشوار طلا کردم گوشم که طلا خور بشه زودتر خوب بشه گوشوار هم مرتب می چرخوندم و تکون میدادم.

برا من عالی بود. برا شما نمی‌دونم میل خودت (:

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
الان ۹ روزه همین کارو میکنم قبلش هم با الکل تمیز میکردم

من خودم به گوشواره بدل حساسیت داشتم اینجور کردم خوب شد

یکار دیگ هم میتونی بکنی پماد جنتکس از داروخونه بگیر اونو بزن به سوراخ گوش ت

کاربری دست دونفره..من و دوستم
من خودم به گوشواره بدل حساسیت داشتم اینجور کردم خوب شد یکار دیگ هم میتونی بکنی پماد جنتکس از داروخو ...

مرسی عزیزم

سلام  من گوشم دوتا سوراخ باهم کردم انقد عفونت کرد که ورم کرده بود جای سوراخا  با قطره چش ...

مرسی عزیزم ولی درد میکنه فکر نکنم بتونم طلا بندازم

این قطره رو بدون نسخه میدن؟

انبر نسارا عالیه.. برو دکتر چرک خشک کن این چیزا و ایبوپروفن‌ میدن 

چرک خشک کن بخورم الان داریم خونه؟

چرک خشک کن بخورم الان داریم خونه؟

فکر کنم خوب باشه از اون کپسول های 500 هستن ک ی طرفش سبزه ی طرف سفید. من گوشم عفونت کرده بود از هیمنا داد مسکن هم خوبه استنامیونفن ی حوله ام گرم کنین بزارین. اما عنتر نسارا واقعا عالیه واسه عفونت

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
فکر کنم خوب باشه از اون کپسول های 500 هستن ک ی طرفش سبزه ی طرف سفید. من گوشم عفونت کرده بود از هیمنا ...

مرسییی عزیزم عنبر نسا توو اپارتمان بوش زیاده بقیه اذیت میشن