2777
2789
عنوان

کادو تولد شوهرم چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اینقد توقع داره ازت🤔🤔

والا هرچی بهش گفتم به جز این چی بخرم گفت هیچی گفت نمیخوام

بخاطر من نبود ها این ماه یکم درامدمون کمتر ار ماه قبله برا همین خیلی نمیتونیم مانور بدیم

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
نمیدونم چطور بخاطر انتخاب کادوش؟ خب اینو دلش خواسته

آره آخه واقعا برای یه زن خیلی سخته کادو گرون قیمت

من مطمئنم برای شوهرم تولدش پلستیشن بخرم خیلی ذوق میکنه و... ولی نه ازم خواسته نه من نمیتونم بخرم🤣🤣

خیلی سخته برای یه خانم کادو گرون خریدن

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
در حد ۲ ۳ تومن میتونی بهترین ایرپاد و بگیری 🥴 ساعتم خوبه اگه لازم دارن 

ساعت هوشمند داره اما وقتی بگی یه چیزو میخوام همونو باید باشه یا کلا هیچی یا همون

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
آره آخه واقعا برای یه زن خیلی سخته کادو گرون قیمت من مطمئنم برای شوهرم تولدش پلستیشن بخرم خیلی ذوق ...

اره والا اما نمیدونم چیکار کنم گفتم برات جوراب میگیرم گفت خوبه اتفاقا نیاز دارم

ایرپاد اپل شوهر خواهر من خرید 800 چخبره مگه ده تومن من براش یه کت چرم خریدیم

اصل نبوده عزیزم حتما

وقتی حقوقت رو میدونه چطور همچین چیزی می خواد ازت !!!!!!!!!؟؟؟؟؟ لابد می خواد بری قرض بگیری برا آقا ...

نه خب زورم که نکرد گفت اینو دوست دارم الانم که میگه هیچی نمیخوام

اره والا اما نمیدونم چیکار کنم گفتم برات جوراب میگیرم گفت خوبه اتفاقا نیاز دارم

😂 😂 😂 من همیشه از طرف دخترم چه تولد چه روز مرد بهش جوراب دادم. 🤣🤣🤣🤣

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
ازش نمیپرسیدی . هر چی در توانت بود میخریدی براش😵‍💫

متاسفانه نپرسیدم خودش گفت

😂 😂 😂 من همیشه از طرف دخترم چه تولد چه روز مرد بهش جوراب دادم. 🤣🤣🤣🤣

پارسال براش جوراب خریدم 😅

وقتی حقوقت رو میدونه چطور همچین چیزی می خواد ازت !!!!!!!!!؟؟؟؟؟ لابد می خواد بری قرض بگیری برا آقا ...

آره دقیقااا، کادو اسمش روشه، اینکه طرف بگه چی بخر به نظرم دیگه اسمش کادو نیست، انگار یه جور معامله اس که من چون اینو خریدم برات تو هم اینو بخر برام، هر کسی در حد توان خودش بخره بهتره، بخصوص آقا از خانم نباید انتظار کادوهای گرون قیمت داشته باشه، من که خودم دوست دارم سوپرایز بشم😁

🙂😊