2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک کمکی میدید

79 بازدید | 13 پست

مامانا شمایی که درکنار شیرخودتون شیرخشک میدید به نوزادتون ؛چجوری شیرخودتونم میدید که اصطلاحا پس نزده سینتونو ؟

آخه من نوزاد۳ماهه دارم ازاول کمکی بهش میدادم شیرخودمم میدادم ازامروز کلا سینمو نمیگیره دیگه هرچقدددر مقاومت کردم جز یه بار ازصبح اونم توخواب بیشتر نخورد. شما راه حلی ندارید؟این مشکلو نداشتید چی کارکنم مثه قبل شیرخودمم بخوره.

اابته هروقت شیرمیخوره ازسینه باغرغر و عصبانیت وکلی عرق ریختن جوری که خیس خیس میشه سروبدنش اما با شیشه خیلی آرومو راحت شیرمیخوره بدون ذره ای عرق ریختن وغر زدن.

نظری دارید خوشحال میشم بشنوم.

کاربر یاس هستم از۹۲ عضو سایتم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیگیره عزیزم به راحتی شیشه عادت کرده شیرت بدوش تو شیشه بده

شیرم اونقدی نیس که بدوشم بریزم توشیشه باید خودش مک بزنه دربیاد.اصلا گاهی میگم شاید شیرم کمه اینهمه باغر زدن شیرمیخوره

خیلی بده از بس توخواب باغرغر وعصبانیت وسروصدا شیرازسینه میخوره همه روبیدارمیکنه.

دیگه به شیشه عادت کرده. منم همینجوری شدبچم. من ازخدام بودشیشه بخوره. نمیدونم چرا شیردادن بدم میومد. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
همون شیر خشک بده نه خودت اذیت کن نه بچه

آخه دلم‌میسوزه ازالان دیگه شیرخودمو نخوره شیرمادر واسه وختایی که بچها مریضن مخصوووصا خیلی خوبه🙄

به زور سینت نده بهش بعدش شاید نحوه شیر دادنت درست نیست که اینجور میشه.بعدش شبا تو خواب بهش شیشه بده& ...

نه نحوه شیردادنم طوری نیس چون اوایل خ خوب میخورد تازه زیادم میخورد.

تو روز بهش میدم تو خوابم بدم که کلا هیچی🤦🏻‍♀️

دیگه به شیشه عادت کرده. منم همینجوری شدبچم. من ازخدام بودشیشه بخوره. نمیدونم چرا شیردادن بدم میومد.& ...

منم خوشم نمیاد شیربدم ؛اما میگم خود بچه ام گناه داره ازالان شیرمادر نخوره دیگه

نه نحوه شیردادنم طوری نیس چون اوایل خ خوب میخورد تازه زیادم میخورد. تو روز بهش میدم تو خوابم بدم که ...

ن خب روشت اشتباه شیشه رو موقع خواب میدن ن تو بیداری اینجور شده که سینت نمیگیره دیگه