2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوند در آیه 56 سوره احزاب می‌فرماید: «خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود می‌فرستند. اى کسانى که ایمان آورده‌اید! بر او درود فرستید و سلام گویید و کاملاً تسلیم [فرمان او] باشید».[1] مقام پیامبر گرامی اسلام(ص) آن‌قدر والا است که آفریدگار عالم هستى و تمام فرشتگانى که تدبیر این جهان به دستور حق بر عهده آنها گذارده شده است، بر او درود می‌فرستند.[2]

بر این اساس، روی سخن این آیه، می‌تواند به سمت تمام مکلفان باشد؛ یعنی شامل همه مسلمانان، در هر درجه از تقوا و یقین و از هر نژاد و قومی می‌شود حتی شامل جنیان هم می‌گردد؛ زیرا گروهی از آنها مسلمان بوده و به خدا و قرآن و پیامبر اسلام ایمان دارند

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

من برام سواله زیارت عاشورا که سلام بر امام حسبن و خونوادشه و لعنت بر یزید و معاویه 

چجوری میگن بعد نماز ظهر امام حسین و یاراش زیارت عاشورا خوندن

تا سه هفته دیگه با این اکانت در خدمتتون هستم😄
بله اینجا فقط میگه بر محمد

شمامنظورتون آل محمدص هست؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ارع. هیچ اشاره ای به ال محمد نشدع

پیامبر خودش فرموده بر من اینگونه درود بفرستید...

اللهم صل علی محمد و آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و ال ابراهیم...این حدیث معتبره و حتی سنی مذهب ها هم این صلوات رو بعد از تشهد میفرستن

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
ارع. هیچ اشاره ای به ال محمد نشدع

1. قرآن علاوه بر معنای ظاهری معانی عمیق باطنی هم دارد که پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) ایشان می‌توانند از آن خبر دهند و معنای ظاهری لفظ "النبی" اگرچه شامل "آل محمد" نمی‌شود، ولی به حسب معنای باطنی شامل آل می‌شود.
  2. آیات قرآن، پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) ایشان را به عنوان حقیقت واحد لحاظ می‌کنند. علاوه بر این، عرف و عقلا، افراد هم‌فکر و هم‌عقیده را به یک چشم می‌بینند و روایات زیادی هم وجود دارد که پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) ایشان را از یک نور می‌داند. از این جهت در عرفان از این نور واحد؛ یعنی پیامبر و اهل بیت ایشان تعبیر به «حقیقت محمدیه» و «صادر نخستین» می‌شود. با این حساب چگونه ممکن است که کسی بر پیامبر صلوات بفرستد، اما بر اهل‌بیت صلوات نفرستد. به عبارت دیگر، صلوات بر اهل‌بیت همان صلوات بر پیامبر است و هر دو از یک واقعیت حکایت می‌کند.

نکتۀ آخر این‌که صلوات بر پیامبر(ص) به طور مطلق واجب نیست، بلکه تنها در موارد خاص؛ مثل تشهد نماز، واجب است. البته در جایی که صلوات واجب است ذکر "آل محمد" نیز واجب است، و در موارد مستحب، ذکر "آل محمد" نیز مستحب است و نیاوردن "آل محمد" باعث ناقص شدن صلوات خواهد شد.