2777
2789

بدترینش اونموقعی بود که پسرعمم‌که من خیلی دوسش داشتم از خواهرم خواستگاری کرد و‌باهم ازدواج کردن خیلی برام بدشد چون همجا ازش حرف میزدم

لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی نداشته ی پسرم 

ادم میمیره و زنده میشه هر روز هرررر روووز هر ثانیه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

چطور همه خبر داشتن دوسش داری جز خواهرت

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

وای خیلی بده خدا نصیب کسی نکنه 

اون روزی که دیدم عشقم دیگه منو نگا نمیکنه نمیخنده حسی بهم نداره و منو دیگه یادش نمیاد (:🖤 🥀 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐