2777
2789

شب که از دل درد گریه میکنه نمی‌گذاره بخوابی دلت فقط یه خواب میخواد صبح که میشه ساکت میشه حالا برو به کارای خونه برس ظرف بشور جارو کن تر تمیز کن بعد ناهار حالا فکر کنی شام چی بگذاری همسرت میاد فقط از یک خانم این همه کار بر میاد قبول دارین؟؟ از خستگی هاتون بگید تازه مامان ها 

مامان های گل با تجربه 

حالا اگر شوهر ها قدر بدونن خوب میشد باید درک متقابل باشه که اکثرا نیست نظرتون چیه؟😑😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه مجردم نظرم اینه شوهر کردن اشتباه بزرگی مادرشدن هم برزگتر خیلی سخته تو بخوای کسی به دنیا بیاری که مسئول خوشبخت کردنش بخوای بهش فکر کنی ترسناکه حتی مخصوصا تو شرایط الان ما 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

شوهر خوب باشه راحت میگذره ولی همین که سالم و خندونه بچه خدارو شکر ،سختی هاشم میگذره ب خوشی .

وقتی حرف بیاد و صدات کنه و بیادبغلت کنه بگه دوستت دارم صدساله جوون میشی

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

عجیب ترین قسمت مادر شدن اونجاس که تا وقتی شیطونی میکنه و خونه رو گذاشته روسرش عصبی میشی و میخوای از دستش سر به بیابون بذاری ولی همین که چشماشو میبنده میخوابه دلت میخواد قلبتو باز کنی بذاریش تو قلبت و برای معصومیتش دلت پر میکشه🤭🤭🤭

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

از مهرو حس مادرانه همینو بگم که واسه همه اعضای بدنش دلت ضعف میره 

واسه همه کاراش کلمه به کلمه حرف زدناش ذوق میکنی و دلت غنج میره

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕