2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماهه درگیرش هستم 🥲

بچه هامو میگم. متاسفانه خوب نمیشن .

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

پسر منم اینطوری بود سه شب بالای سرش پیاز گذاشتم خوب شد. باورم نمیشه جواب داد

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊

منم درگیرشم 

الان باز شروع کرد به سرفه همین که می‌خوابه شروع میشه تا صبح سرفه می‌کنه شربت دیفن هیدرامین میدم آب جوش هم میخوره دیگه هم خودش خسته شده هم من چیکار کنم من😢

والله من اندازه موهای سرم دکتر بردم با گذشت هفت سال تازه چندماهی میشه فهمیدم فقط شربت سیتریزین با شربت بنفشه بازیج و پدی کاف باریج مثل معجزه حضرت عیسی‌ست. بگیر یده بخوره از همون بار دوم می‌فهمی چی می‌گم. 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
منم درگیرشم  الان باز شروع کرد به سرفه همین که می‌خوابه شروع میشه تا صبح سرفه می‌کنه شربت دیفن ...

همدردیم😭😭 

ماله من دو تا بچه ست ... این و خوب میکنم اون یکی شروع میشه 😫

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
من از هفته دوم ماه مهر دیگه خسته شدیم

منم خستم واقعا ... خسسسسسته 🥴😭

چطوری میشه توضیح بدین 

پیاز رو پوست کندم تازه باشه بهتره. چهار قاچ کردم گذاشتم بالای سرش اصلا یکی رو رو بالشتش نزدیک بینی گذاشتم. اگه بخور هم داری روشن کن. رطوبت سرفه رو کم میکنه. 

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊