2821
2789
عنوان

افسردگی گرفتم..

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 48 پست
ده ماهه خودش داره مراقبت میکنه  یهو بچه رو بسپاره به پرستار؟   از کجا معلوم پرستار اد ...

ن من پرستار دوست ندارم خواهرم قراره نگهداری کنه ک هم از مطمنم هم دخترم دوسش داره خیلی

ده ماهه خودش داره مراقبت میکنه  یهو بچه رو بسپاره به پرستار؟   از کجا معلوم پرستار اد ...

عزیزم یهو که بچه رو نمیره بزاره برا پرستار خودشم بره خب کم کم طی یکی دوهفته با پرستارش اشناش میکنه و مدت زمان موندن پیش پرستارو بیشتر میکنه تا خودشم بتونه ب خودش روحیش و استقلالش برسه برای تربت و مراقب از بچه م اول باید حال خودش خوب باشه ی بچه که مادر افسرده ایی داره حتی اگر۲۴ ساعتم کنارش باشه اسیب میبینه ولی مادری ک حالش خوب باشه قطعا حال بچشم بهتره کما اینکه ساعتی م از هم دور باشن هم برای وابسته بارنیومدن بچه خوبه هم برای حال مادر میدونی که تو کشواری پیشرفته بچه ها رو از ۱سالگس مهد میزارن نمیشه حالا که مادرشده همه زندگیشو صرف این بکنه بالاخره خودشم ادمه وباید مراقب حال روحیه و پیشرفت خودشم باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جوری ک شما گفتی به شوهرت چه ربطی داره! قطعا بعدش دعوا لازمه. ادم وقتی ازدواج میکنه چه مرد چ زن د ...

منم دوست ندارم با دعوا و ناسازگاری برم دنبال علاقه مندی هام

ینی وخ نمیگذره؟یک ساله یه تابلو شروع کردم هنوز تمومش نکردم😪

معلومه به شوهرش ربطی نداره و معلومه زن نمیره تو روی شوهرش بگه به تو ربطی نداره! مشورت اینه که به تو ...

بله من واقعا افسرده و دل مرده هستم حتی تا ب این سن ب خود ... فکر هم نکرده بودم ک الان میکنم😞اما دلم ب حال دخترم میسوزه و این منو خیلی نابود کرده

عزیزم منم یک دختر ۱۴ماهه دارم مرخصی زایمان۹ماه بود و اتفاقا منم اساس افسرگی میکردم حتی زمانی که سرکار میرفتم اما از یکسالگی دخترم خداروشکر حالم بهترشد خودم قشنگ حس میکردم ک چقدر خوبم دخترمم چندماه قبل سرکار رفتن عادت دادم ب مادربزرگش اصلا اذیت نشد چون کم کم عادتش دادم

بله من واقعا افسرده و دل مرده هستم حتی تا ب این سن ب خود ... فکر هم نکرده بودم ک الان میکنم😞اما دلم ...

خیلی خیلی طبیعیه چون هم سبک زندگیت عوض شده هم افسردگی بعد از زایمان هست

اصلا دست روی دست نذار که روزاتو از دست میدی و بدتر میشی با شوهرت حتما صحبت کن برنامه هاتون رو جوری بچینید که بتونی کلاس هنریت رو بری اگه بتونی باشگاه هم بری خیلی تاثیر مثبتی داره

اون موردی هم که سانسور کردی والا بلا طبیعیه خودخوری نکن سرش

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
عزیزم یهو که بچه رو نمیره بزاره برا پرستار خودشم بره خب کم کم طی یکی دوهفته با پرستارش اشناش میکنه و ...

وای ای کاش اینارو همسرم هم درک کنه خودش هیچ مراقبتی نداره فقط ابراز نگرانی میکنه😐

توموحالت خوب میشه دیگه چیزی نمونده از چندنفر دیگم شنیدم تا یکسالگیه 

اخه شما سر کار هم رفتی عزیزم اینم موثره اما من هنوز هیچ حرکتی نکردم

خونه داریم هم خیلی خوبه ینی کارامو چون ب موقع انجام میدم زیاد وقتمو نمیگیره تو خونه ک بیکار میشینم احساس بدرد نخور بودن میکنم

اخه شما سر کار هم رفتی عزیزم اینم موثره اما من هنوز هیچ حرکتی نکردم خونه داریم هم خیلی خوبه ینی کار ...

سعی کن ساعت های بیشتری بچه رو کامل نگهداریشو بسپاری ب شوهرت وبرای خودت فیلم موسیقی یا حتی ریلکس کنی تنها تو اتاق برا دربسته ب بیرونم اصن توجه نکن ک اون دوتا چیکار میکنن بالاخره بچه ش باید مراقبت ازشو یادبگیره اینجوری هم خودت استراحت میکنی هم همسرت متوجه میشه بچه داری کارسخت و افسرده اوریه یک مقدار برا همین ممکنه بیشتر درکت کنه و همراهیت کنه برای کار یا کلاس رفتن

سعی کن ساعت های بیشتری بچه رو کامل نگهداریشو بسپاری ب شوهرت وبرای خودت فیلم موسیقی یا حتی ریلکس کنی ...

چند بار این کارو کردم و خودش متوجه شده ک چقدر سخته همیشه هم از زیر نگهداری در میره اما باز میگه خودت نگهش دار و اگه جایی برم حتی استخر و بازار و اینا چیزی نمیگه اما متوجه میشم ک انتظار داشت بچه رو تنها نذارم