2777
2789
عنوان

کیا بدنسازی میرن ؟

2147 بازدید | 48 پست

کیا بدنسازی رفتن یا میرن یا مربی هستن ؟چندتا سوال دارم 

من میخام لاغر بشم و بازوها و رونم و شکم و پهلوم لاغر بشه بنظرتون بدنسازی خوبه برام ؟؟ تازه رفتم و مربیم برنامه بهم داده با دستگاه ولی همش میترسم بدتر بازوهام بزرگ تر و اندام مردونه پیدا کنم ،،، نظر و تجربه ی شما چیه 🤔🤔🤔

الهی گاهی نگاهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی عالی 

شک نکن 

فقط موقع تمرین سر گرم حرف زدن با خانم ها نشو چون هیچ تغییری نمی کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اره لاغر میشی

اونایی که میبینی اندام ماهیچه ای به اصطلاح مردونه پیدا کردن نتیجه تمرین های فشرده و مکمل های مختلف و... هست که بیشتر برای مسابقات انجامش میدن و مردم عادی با برنامه های عادی به همچین بدنی نمیرسن

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 

عزیزم من باشگاه میرم اون اندامی ک میگی بازو مردونه و....اصلا نمیشی اونو باید چن سال بری مکمل پودر بخوری تا بشی مردونه مرداهم اینارو خوردن اینجوری شدن نترس نمیشی

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
با خودم میگم چرا پس مردا که بدنسازی کار میکنن هیکلی میشن بعد چطور من قراره لاغر شم؟🙄

اونت سطح تستوسترونشون بالاست بدن زن هیچوقت مردونه نمیشه

ی آرایشگر،تتوارتیست😎سوالی داری ازم بپرس🤗