بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علائم خونریزی زیاد زمان پریودی هست.و بستگی داره چه اندازه باشه و کجای رحم باشه داخل باشه بیرون باشه دکتر تصمیم میگیره چیکار بکنه .عمل میکنن برمیدارن کوچیک باشه با لاپارسکوپی عمل میشه بزرگ باشه مثل سزارین میشه عملش.عمه ام داشت برا همین خوب اطلاعات دارم درموردش
ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده هر روز قرار روز آینده نه مهر فسون نمود نه ماه جادو کرد نفرین به ... هر چه کرد او کرد اکنون دل من شکسته و خسته است زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
همین امروز امروز شنیدم یکی از اقوام که ماه پیش فیبروم داشت این ماه حامله بوده هنوزم توی شوکم چون اص ...
ما هم اینجوری بود تو آشنامون حامله شد خانمه موقع که بچه رو میخواستن سزارین کنن بردارن فیبروم هم برداشتن براش ولی اون رحمش فیبروم سازه بازم شنیدم داره میخواد بره عمل بازم
ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده هر روز قرار روز آینده نه مهر فسون نمود نه ماه جادو کرد نفرین به ... هر چه کرد او کرد اکنون دل من شکسته و خسته است زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
من درد شدید دارم موقع پریود طوری که از درد تهوع میگیرم قبلن اینطوری نبودم الان ۶ ماهه بنظرت خیلی ...
والا عمه ام درد نداشت موقع پریود فقط زیاد خونریزی داشت در حدی که پوشک سالمندان میگرفت خودش بازم کم بود براش.۶ ماهه اینجوری هستی زودتر میرفتی سونو میدادی دکتر مراجعه میکردی که کارت به عمل نکشه .الانم خیلی دیر نیست گلم دکتر خوبی مراجعه کن ببین چی میگه البته سونو خیلی مهمه که انجام بدی
تا کوچک بودن هیچی بعدکه بزرگتر شدن چندروز لکه بینی قبل پریودی درد زانو درد در زیر شکم و تخمدان درمان که اولش دوفاستون دادن بعد اگه بخوای امپول میزنن کوچک بشه مثل یاسه شدن نخواستی جواب نداد و بزرگ بود لاپراسکوپی یا عمل باز یا یه امبو لازسیون که باز بستگی به اندازه قصد بارداری طرف و جاش داره خودم خواستم تو ارش لاپراسکوپی کنم ولی بزرگترینش سایزش پنج بود قبول نکردن