2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا و سرفه شدید

3745 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،چند روز بود گلوم گرفته بود بعد که یه شب قیمه  و کیک خوردم روز بعد صدام کامل گرفته شده طوری که به سختی حرف میزنم الانم سرفه شدید میکنم،کی گرفتگی صدام خوب میشه ؟کسی تجربه داره راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام یه ماهه صداش گرفته دیگه مامانم مشکوک شدبردش پیش متخصص 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

بابای من سرماخوردگی داشت صبح زودانارترش برداشتم خورده به سرفه افتاده بعدسرفه های شدیدش صداش گرفت الانم آندوسکوپی براش نوشته وعکس ازگلو عکس ازسینه هنوزم چیزی نگفته دکترش فرستاده فردابازیه عکس دیگه بگیره

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

خیلی چیزارو نباید سر سری بگیری وقتی میبینی طولانی شده بایدبری ببینی ازچیه

خب حتما دکتر برو.. ولی نشاسته گل با شیر سرد حل کن بزار رو گاز فرنی بشه گرفتگی صدارو باز میکنه یا تند تند آب جوش بخور ولی حتما برو دکتر 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂