2777
2789

سلام دوستان من خیلی دلم میخواد از ایران برم دلم همش پیش خانواده ام هست و اینکه چیزی هم بلد نیستم که بخواهد بهونه ای باشه تا برم 😑کشور های دیگه کجا از ایران بهتره و اینکه پشیمون نشدید بعد مهاجرتتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم خارجی ها رو ببینم 😂

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
من جسمم تو ایرانه روحم ی کشور دیگس ،میمونم تو تاپیکت😋

🤣🤣🤣🤣

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
ترکیه خیلی خوبه واسه ایرانیا چون فرهنگاشون خیلی نزدیکه

ترکیه که از نظر اقتصادی و زندگی فرق نداره فقط ازادتره و کمتر حس غربت داری. جای پیشرفت نداره

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
ترکیه که از نظر اقتصادی و زندگی فرق نداره فقط ازادتره و کمتر حس غربت داری. جای پیشرفت نداره

وای هیچی.دقیقا هیجی....

اخه برا ایرانیا کارم نیست.

ترکیه برا ایرانیای پولدار که شهروندی میگیرن خیلی جذابه

باید پول داشته باشی زیاد بی پول ک نمیشه رف

اگ کسی بخواد بره جای درست درمون کانادا بنظرم بهترین جاس

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
آره ترکیه خیلی خوبه دبی هم میگن خوبه 

از طریق ارایشگری میتونی بری ترکیه

دوره های تتو یا کراتین یاد بگیر.خیلی خاستار داره،میتونی اموزش بدی،یکی از دوستام با مدرک کراتین رف ترکیه مدرس شد