2789
عنوان

سلام به روی ماهتون♥️♥️♥️

323 بازدید | 45 پست

عزیزای دلم خوش اومدید

پست بذارید میخوام به نیت حاجات قلبی شماها براتون سوره حمد بخونم اگه قابل باشم♥️

انشالا خدا دلتونو شاد کنه و حاجتروا بشید♥️

الهی صلاح خدا با حاجت قلبیتون یکی باشه♥️

دوستاتونم به این تاپیک دعوت کنید.

خواهرجونا فقط ازتون یه خواهش دارم برام دعاکنید اگه صلاحه به هم برسیم و خوشبخت بشیم و اگه صلاحم در این نیست خدا به قلبم آرامش بده♥️ دعا در حق همدیگه معجزه است و چندین برابرش به زندگی خودمون برمیگرده. لطفا دعام کنید ♥️ 

موفق بشم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوندم برات انشالله هرچی به صلاحته بشه❣🌹

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

توی تاپیک برای حاجتاتون شرکت کنید

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=9941609&slug=ختم-قرآن-هدیه-به-حصرت-ام-البنین&postId=265414909

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱