2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برگشتن نداره

ادم خیانتکار بازم تکرار میکنه فقط حرفه ای تر ک دیرتر بفهمی

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام سرکار خانم ...من ازدواج ناموفق داشتم قبلا همیشه لبه بحث جدای که میرسید خانواده اش میگفتن دیگه تعهد میده اخلاقش خوب بشه ...خوب اوایل میگفتم باشه اما عوض نشد چون اخلاق آدم‌ها چک نیست تعهد بدن فلان تاریخ چک پاس کنن ..پروژه نیست تعهد بدن فلان تاریخ پروژه رو تکمیل کنن برعکس یک عقیده است یک باور هست یک شخصیت هست شاید بتونه طرف مقابل درصدی برای مدت کوتاهی بهتره یا بدتر بشه اما اولا که برای مدت کوتاه هست و خیلی درصدش کم و با این چیزها نمیشه یک زندگی با آرامش ساخت..عذرخواهم بعنوان یک مرد پیام گذاشتم و طولانی شد..برای شما بهترینها رو آرزو میکنم

بهم حمله نکنین 

ولی تلافی میکردم 

یه درجه ی خیلی خفیفی خیانت اتفاق افتاد نه از جنس ارتباط یه جور دیگه و من تلافی کردم 

پشیمون نیستم 

نتیجه داد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

عزیزم زندگیت و بکن من شوهرم استاد دانشگاه و وکیله متاسفانه روزانه با ده تا دختر در ارتباطه که برای نیم نمره حاضرن براش هرکاری بکنن اینم بدش نمیاد ولی تا حالا ازش ندیدم خیانت جنسی بکنه و نمیکنه چون خیلی چندشش میشه از اینکار ولی خوشش میاد میان دورش و براش موس موس میکنن منم اوایل خیلی ناراحت میشدم از شغلش و شزایطش ولی بعدش خودم زدم بی خیالی ما زنا به خودمونم رحم نمیکنیم ،مردا هم خوششون میاد یکی تحویلشون بگیره و همه شونم همینطورین امکان نداره بگی کسی اینطور نیست اون شناگر خوبیه فقط اب براش نیست والا تنوع طلبی و هم صحبتی برای مردا لذت بخشه و این تو ذاتشونه مثل این میمونه که بگی زنی از طلا و ارایش و زیبایی متنفر باشه اصلا امکان نداره ، من انقد برا شوهرم خوبم که چندین بار پیامکای التماس دخترا رو بهم نشون داده میگه اینا مثلا یک هفته بهم التماس کردن گفتن فقط باما حرف بزن استاد ،ولی من بخاطر تو هرگز خیانت نمیکنم ولی خب تو همون حالتیم که میگه خیانت نمیکنم خوشش میاد و لذت داره براش یعنی بدش نمیاد.خواهر جانم زندگیت و بکن از پولش و موقعیتش استفاده کن تا ارامش داشته باشی بیخیال باش والا چند سال دیگه تبدیل میشی به یه پیر زن افسرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز