2777
2789
عنوان

پولیپ رحم😔

192 بازدید | 4 پست

سلام دوستان لطفا اگه تجربه این مورد دارین جواب بدین . من چندماهه درگیر فیبروم و پولیپ بودم اخرین پریودیم ۱۸ آذر بود. ک سیکل ۱۰ رفتم سونو واژن گفت فقط یه پولیپ ۶*۱۰ میلی ود کاویته آندومتر فوندوس رحمت هست و ضخامتم۸ بود و تخمدان چپ فولیکول غالب۱۹ و راست هم ۶ تا فولیکول ۸ میلی بود. دکتر گفت این ماه ممکنه باردار شم . خواستم بدونم با این شرایط امکان بارداری هست؟

مامانم عمل کرد 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی چی کار کردی برای پولیپ

والا من پولیپام اصلا انقدر خطری نبود طب گیاهی رفتم گفت مشکلم تیروییده و خودایمنی بدنم بالا بود بهم دارو داد که خیلی خوب بود . اول خدا کمک کرد و دوم طب گیاهی الان خداروشکر باردارم و پولیپامم نموند