کوالاخواب مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 عنوان یکی گفت بچه ی خودمه ،خودم حامله شدم یعنی چی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 18 پست چند سال بچه دار نمیشدنبعد اون شب یهو بحث شد بچه رو برداشت گفت خودم حامله شدم بچه ی خودمهینی چی؟ چیکار کرده؟ 1401/10/03 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوالاخواب مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 میخوان مطمئن بشن تخمک یا اسپرم اهدایی نبوده...😒یا مثلا از جایی نگرفتن بچه رو از این حرفا فک کنم مرده سرد بودبچه کپی باباشه😂روش ازمایشگاهی برای مردا هست کسردن؟
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1791 از لحاظ علمی برام سوال شد واقعا😅 خوبه باعث میشه مطالعه کنی بیشتر یاد بگیری بله راه های زیادی هست برای اونا که مشکل باروری دارنحتی رحم اجاره ای هم هست آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1791 فک کنم مرده سرد بود بچه کپی باباشه😂 روش ازمایشگاهی برای مردا هست کسردن؟ چجوری سرد؟واسه بچه دار شدن دیگه باید حرکت بزننروش آزمایشگاهی هزینه اش زیاده دیگه مرد اینقدر گشاد نمیشه که😂ی روش هایی هست برای انتقال اسپرم به رحم بیرون از رحم هم میشه لقاح بدن تو این روش میشه دی ان ای رو هم دستکاری کرد آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
talvan عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2622 از لحاظ علمی برام سوال شد واقعا😅 فکر تو خراب نکن منظورش این بود بچه خودمه.خودمم مادرشم..شاید اشتباه لفظی اومده من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍