2777
2789
عنوان

دختر بدون پروه

527 بازدید | 13 پست

پسرا تو این دوره زمومه ما دختری که پرده بکارت نداره ازدواج میکنن 

قضاوت نکنید دخترو 

دوستم این شرابط رو داره پسره ام خیلی دوسش داره

اطرافیان دیدید؟ 

پسره از اون تیپاس که امیرکبیر درس خونده حتی دختره ارام بخش میخوره میگه درستش میکنیم میسه مرهم دردات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نی نی سایتی های همه چی دون سنتی منو نمیخورن می‌خوام بگم بکارت دروغه و افسانه ست 

وجود نداره  حتی علمی هم ثابت شده سرچ کنید بخونید

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

اینقدر مسائل مهم هست توی ازدواج ولی دقیقا این همه مسائل نادیده گرفته میشه و یه مسائل چرت دیده میشه .

دختر نباید چاق باشه ، قدش بلند باشه باربی باشه چشماش رنگی باشه ، پرده بکارتش آسیب دیده نباشه ، با کسی رابطه نداشته باشه و ...

اینها همه نشون دهنده اینه که شما زن رو یک تن و یک کالا جنسی میدونید و فقط با یک بدن ایده‌آل میخواید ازدواج کنید .

پرده بکارت وجود خارجی نداره!

پارگی پرده بکارت وجود خارجی نداره!

هایمن انواع و اقسام مختلفی داره ، هایمن عضوی از بدنه درست مثل دماغ و دهن و توی هر شخص متفاوته ، بعضی ها اصلا هایمن ندارن و بعضی ها هایمنشون بالای واژن یکی در سمت راست یکی پایین و یکی در سمت چپ واژنش قرار داره .

و بعضی ها هایمن واژنشون مسدود شده این افراد شامل یک درصد از افراد دارای واژن میشن و حتی نمیتونن پریود بشن و در واقع باید جراحی بشن تا بتونن پریود بشن .

اینقدر مسائل مهم هست توی ازدواج ولی دقیقا این همه مسائل نادیده گرفته میشه و یه مسائل چرت دیده میشه . ...

رابطه نداشتن دختر مهمه 

بحث بحث سلامتی و تعهد یه آدم هست

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
اون به پسره گفت من داشتم حتی به فکر خودکشی بود کلی باش حرف زد که من پشتتم نکن

من به عقاید اون آقا پسر کاری ندارم عواقب تصمیمش هم پای خودش 

من کلی گفتم

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟