2777
2789
عنوان

مریضی کودک

44 بازدید | 10 پست

سلام خانومااا👋🏻 داداشم سرما خورده و براش دارو گیر نمیاد هفت تا دارو خونه رفتیم ولی هیچ کدوم رو نداشت  فقط چنتا از دارو هاش رو از قبل داریم ولی نه همه رو چی بهش بدم خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی دارید؟

علایمش چیه ؟

قرص بزرگسال رو میتونی از دکترش بپرسی و مثلا شاید بگه نصفش یا یک چهارمش رو تو اب حل کن بده. فقط از دکترش بپرس سدخود نده چون دوز بزرگسال زیاده باید تنظیم بشه برای بچه زیاد بخوره ضرر داره براش

یک سال و هفت ماه و تب داره و هرچی میخوره بالا میاره بیحاله 

اول ضد تهوع بده بعد تب بر 

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

اندانسترون ضدتهوع هستش

برای تبش اگه بالا میاره دارو نمیتونه بخوره شیاف استامینوفن کودکان باید بذاری ولی نه همش رو 

براساس وزنش زنگ بزن از دکترش بپرس

فوری تبش رو باید پایین بیارید

اگه نشد ببرید سرم وصل کنن

گلوش درد میکنه که بالا میاره