2777
2789

شوهرم چند وقتیه فاز غم برداشته هی میگه از لحاظ روحی داغونم حالم بده من اوایل اعصابم خورد میشد هی بهش گیر میدادم چرا حرف نمیزنی وقتیم باهات حرف میزنم حواست اینجا نیست از لحاظ رابطه ج.ن.س.ی هم که کلا داغون داغونه ماهی یکی دوبار اونم به زور به بچه گیر میده جرات نیست گریه کنه یا بره سمتش هممونو فحش کش میکنه میگه بیا بچرو ببر یا خفش کن بکشش داره آرامش منو بهم میریزه من آرامشم از همتون برام مهمتره میگم بچس یک سالشه آخه این چه حالیش میشه آرامش چیه میگه پس بکشش برا چیمه

هرچیم باهاش حرف میزنم میگم مشکلت چیه هی میگه از لحاظ روحی داغونم البته اینم بگم سه چهار سال پیش با یه دختره تو محل کارش دوست شده بود عاشق معشوق هم بودن تا اینکه دختره جا زد و رفت ازدواج کرد اون موقع هم همین حس حال و داشت ولی بدتر اون موقع خیلی بچه بودم میگفت حالم بده میخوام خودمو بکشم زندگی بی معنیه من همش بهش انگیزه میدادم باهاش حرف میزدم التماسش میکردم تروخدا فراموشش کن به زندگیت برگرد تا اینکه بعد یه مدت از سرش افتاد و  خوب شد حالش ولی بعدش من افسردگی گرفتم تمام موهای سرم ریخت همش گریه خوراکم بود دلم نمیخواست از خونه برم بیرون تا اینکه بچه دار شدیم من از این رو به اون رو شدم انگار شور و شوق به زندگیم برگشته بود تا اینکه میبینم آقا باز داره بازی درمیاره .

همیشه تنها میره بیرون خدانکنه بگم مام باهات بیاییم خون منو این یه ذره بچرو میکنه تو شیشه که زود باشین آماده شین پنج دقیقه بشه پنج دقیقه و نیم زندگی رو زهرمارمون میکنه ،امروزم که تولدش بود هی خواستم برم کیک بگیرم( من هرسال براش تولد میگرفتم ولی اون حتی یبارم نگرفته برا من حتی یه شاخه گلم کادو نداده هفت ساله میگه تولدت میخوام برات ساعت بخرم هنوزم نخریده )دستو دلم نرفت گفتم ولش کن نه حال اون خوبه نه من ،از صبح که سرکار بوده الانم دیدم چیتان فیتان کرد که بره بیرون میگم کجا میگه با دوستم شام میخواییم بریم بیرون .

شما بگید چیکار کنم بنظرتون باز زیر سرش بلند شده خستم کرده😭😭😭😭

ببخشید طولانی شد همرو یجا کفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ازش ندیدی؟ چقد سخته زندگی باهاش

نه والا فقط چند باری تو سابقه گوگلش دیدم درمورد حق و حقون زنان سرچ کرده مثلا نفقه و اجرت المثل و اینا ،یا مثلا فریب در دوستی و فریب خوردن در رابطه دوستی 

بهت خیانت کرده بعد ب عشقش نرسیده بعد تو دلداریش دادی ک فراموشش کنه😦😦😦😦 چرا داری عمرتو با این م ...

بخدا خودمم نمیدونم چه آدمی بودم اون موقع وقتی از بحران بیرون اومدم فهمیدم چه غلطی کردم

عزیزم تو باید بهتر بفهمی ک کسی تو زندگیش هست یا ن بزار تو حال خودش باشه اصلن باهاش هم کلام نشو مثل خ ...

منم ساکتم خودش ازم خواست بزارم تو حال خودش باشه سربه سرش نزارم منم لال مونی گرفتم

حس ميكنم مجدد وارد رابطه شده و طرفش متاهل از آب دراومده 

ايشالا حدسم غلط باشه 

گلم يكم زبل باش شوهرت مشكوك ميزنه سعي كن جمع و جورش كني خيلي هم اوپن مايندي واسه مرد ايراني جواب نميده بايد همون بار اول خيانت بجاي دلداري دادن دهنشو صاف ميكردي كه الان جرات نكنه در حق زن بچش كوتاهي كنه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
حس ميكنم مجدد وارد رابطه شده و طرفش متاهل از آب دراومده  ايشالا حدسم غلط باشه  گلم يكم ز ...

منم شکم به همین چیزا میره  میگه دلشوره دارم اضطراب دارم ،یا یبار گفت عین آدمیم که یکی از اعضای خانوادش مرده چجوری میتونم سر از کارش دربیارم

حواست به رفت و امداش باشه بچت نمیتونی بزاری پیش کسی؟ امشب تعقیبش کنی؟

نه بابا خبر مرگم انقدر بی دست و پام خونوادمم میخوام برم خرید نمیزارن با تاکسی برم میگن خودمون میایم دنبالت جونی خطرناکه تنها بری چه برسه شب برم دنبال اون الدنگ خانواده خودم میکشنم

نه بابا خبر مرگم انقدر بی دست و پام خونوادمم میخوام برم خرید نمیزارن با تاکسی برم میگن خودمون میایم ...

ای وای چ شرایط سختی

یه فکری بکن کسیو نداری تعقیب کنه؟

حواست ب گوشیش به رفت امداش باشه

یعنی تیپ میزنه بره بیرون سرش داد نمیزنی؟

بگی کجا میری؟ تویی که برا خانوادت وقت نداری غلط میکنی شام با دوست میری جایی

A💙R💙F