2777
2789
عنوان

تیکه انداختن به مادرشوهر

573 بازدید | 18 پست

من نامزد هستم ، مادرشوهرم توی مناسبت ها هیچ گلی به سرم نزده ، یعنی میشه ساکت ترین آدم. ولی یه هفته که نمیرم خونشون سریع گلایه میکنه کجایی تو چرا سر نمیزنی چرا زنگ نمیزنی ... به نظرتون چی جوابش بدم که بفهمه از بی محبتی خودش ناراحت شدم؟

جایی که زندگی هست ، امید هست ...🌱

حالا محبتم بکنه گاهی 

ولی چقدر بریم اخع؟ 

تیکه میندازه زیاددد

خسته شدم از هفته ای ۲ بار رفتن

و اگر نری گلایه ها شروع میشه شوهرمو پر میکنن

انتظار هفته ای ۴ بارو دارن تازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگومنم برای زندگیم برنامه دارم وقت نمیکنم بیام کارای خونه ی شماروهم انجام بدم،ضمنامادرجان محبت محبت ...

اینجوری بگم بد نمیشه یه وقت ؟ تا حالا همش سرمو انداختم پایین

ببین شرایط مالی شون چطوریه .بعدم به شوهرت بگو با آرامش نه طلبکاری .  مگه شوهرت سر کار نمیره پو ...

وضعشون بد نیست خوبن ، ولی انگار خسیسن . از سرکار شوهرم بهشون آجیل داده بودن ، یه شب شوهرم بلند به خواهرش گفت یکم پسته بیار ،مامانش بلند داد زد تموم شده . شوهرم رفت خودش پیدا کرد آورد ، لب نزدم اصلا فرداش با مادرش دعوا کرده بود. مادرشوهرم سری بعد هی توضیح میداد بهم که چرا اونجوری گفته ،منم گفتم عیب نداره فدای سرت 

بنام خدا  ده سال از شروع زندگیم میگذره

تو هیچ مناسبتی هیچ کادویی ازخانواده شوهر نگرفتم 

حرص بیشعوری بقیه رو من بزنم؟ 

برم مسافرت سوغات میارم براش تولذ یا عید باشه دست پر میرم شده با یه روسری 

با صلح در خودت باش عزیزم گله میکنه بکنه خوب دنیا رو زهر مار کنیم به خودمون 

بگو آره خق داری چقد دلم تنگ شده براتون حیف وقت نمیشه 

صبور باش مهربون باش بهترین مرد دنیارو هم داشته باشی ببینه داری با خانواده ش جنگ میکنی رو به روت می ایسته

همین اول کاری سیاست داشته باش بهونه دست کسی نده باور کن از خداشونه بی ادبی کنی خرف داشته باشن برا گف ...

یکی از مشکلات اصلی من هم اینه که شوهرم بهم احترام نمیزاره ، بهش گفتم ، گفت برو شوهر پولدار پیدا کن من نمیتونم هر دفعه برات بیارم . گفتم یه گل و شیرینی بگیر بیا خونمون ، گفت تو پولمو میخوای خودمو نه ... در صورتی که تا الان باهم نرفتیم خرید اصلا فقط دو تا عید که داشتم خرید نصفه و ارزون انجام داده بود .طلا هم رو هم دیگه ۵،۶ گرم شاید 

بنام خدا  ده سال از شروع زندگیم میگذره تو هیچ مناسبتی هیچ کادویی ازخانواده شوهر نگرفتم  ...

واقعا حتما همسرتون بهتون احترام میذاره که اعصابتون آرومه. واسه من که حتی خانواده اش ذله شدن ازش از بی ادبی هاش ... اینارو بعد عقد فهمیدم چون قبلش فکر نمیکردم توی خانواده اش حداقل اونجوری باشه