2777
2789
عنوان

خانوما ی دیقه لطفا

50 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من میخوام ی قابلمه بخرم برای برنج 20 یا 18 مهمون ولی نمیدونم اندازه ارتفاع یا دورش چند سانت باسه مناسب این تعداد هست.  کسی میدونه بگه سایزش چند باشه

امروز یکی پرسیدم گفت 1 میلیون بنظرتون گرون نگفته

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود فروشنده میدونه

گفتم ب طرف گف خودت باید بدونی. البته فقط ی جا پرسیدم جای های دیگه نرفتم گفتم اطلاع دقیق داشته باشم.

پارسال ی قابلمه که فقط 9 پیمانه برنجو میاره رو ب شوهرم داده بودن  فروشنده نامرد گفته لود 15 نفری هس 😂

قابلمه گرون شده من دونفره اش رو پرسیدم گفت سیصد 

آخه آدم خندش میاد 1 تومن بده ی قابلمه من 600 در نظر داشتم خدایی😂😂

گفتم ب طرف گف خودت باید بدونی. البته فقط ی جا پرسیدم جای های دیگه نرفتم گفتم اطلاع دقیق داشته باشم. ...

فروشنده ها می‌دونن مردا سر درنمیارن جنساشونو قالب میکنن

پدرم رفته بود لامپ بخره گفته بود ۴تا مهتابی بدین بهش ۴تا آفتابی داده بودن بعداً دوباره رفته بود گفته بود عه چرا آفتابی دادین فروشنده هه گفته بود آخه مهتابی نداشتیم😂😂

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
فروشنده ها می‌دونن مردا سر درنمیارن جنساشونو قالب میکنن پدرم رفته بود لامپ بخره گفته بود ۴تا مهتابی ...

آره والا مردا سر در نمیارن قالب میکنن